Nettbutikker

Her gjør du de beste budsjettkuppene på nett

Vil du gi hjemmet, garderoben og deg selv en makeover samtidig som du sparer penger? Her er ti budsjettvennlige nettbutikker.

Her gjør du de beste budsjettkuppene på nett
Publisert
Sist oppdatert

AV THEA ROLL RAKENG

1.    Tradera.se
Sveriges største nettbutikk er absolutt verdt et besøk dersom du vil handle klær for en billig penge. Søk etter svenske merker som Acne, Filippa K og Whyred for å gjøre de virkelig store kuppene. Mange av varene er pent brukte, men du kan også finne splitter nye plagg på Tradera. Fellesnevneren er at nettsiden tilbyr en svær hyggelig pris samtidig som det ikke koster all verden å sende til Norge.

2.    Sandro-paris.com
Oh la la! Franskmennenes eksklusive motekjede Sandro pangstarter sesongen med 50 % salg på en rekke plagg. Her kan du virkelig gjøre et saftig motekupp! Butikken er betegnelsen på Parisian Chic og er en trofast favoritt hos kjendiser som Alexa Chung, Dree Hemingway og Sienna Miller. Du kan også klikke hjem Sandro-klær fra nettsiden net-a-porter.com.

3.    Finn.no
På Norges største markedsplass finner du blant annet ubrukte julegaver som Ola nordmann ikke får byttet, eller av en eller annen grunn ikke vil ha. Første og andre juledag ble det publisert hele 3811 privatannonser på FINN torget. Det kan være alt fra en Isabel Marant-kjole, til den ene genseren fra H&M som ble utsolgt på noen få timer. Siden det er privatpersoner som annonserer, er det lov å prute. OBS! Se opp for piratkopier hvis du kjøper designervarer!

4.    Net-a-porter.com
Er du på utkikk etter et par Jimmy Choo-stiletter til 50 % avslag, eller kanskje du fortrekker Valentinos karakteristiske hæler med nagler på 70 %? Da må du klikke deg inn på net-a-porter. Nettsiden karakteriseres som enhver fashionistas våte drøm, og det med god grunn. Vær oppmerksom på fraktgebyrer ved forsendelser til Norge. Net-a-porter gir deg eksklusive designskatter til både halvparten og en tredjedel av ordinær pris. Kupp, sa du?

5.    Trendsales.dk
Vintage–og second hand nettsiden, Trendsales, er en budsjettvennlig nettside for den merkebevisste fashionistaen. Trendsales selger kun varer signert anerkjente designere og garanterer ekthet på sine skatter. Nettbutikken garanterer pengene tilbake hvis varen du kjøper er falsk. På danskenes eksklusive utgave av finn.no, kan du gjøre solide veskekupp som Balenciaga, Prada og Chanel. Prisen er det selgeren som avgjør, men ingen har sagt at det ikke er lov å prute litt!

6.    Ebay.com
eBay finner du det meste og litt til. Nettsiden har rykte på seg for å være gode på kupp for den som følger med. Nettauksjon er stikkordet, og hvis du er kjapp på tastene kan en designerveske bli din for en brøkdel av originalprisen. Vær OBS på at noen av selgerne ikke shipper varer til Norge. Når de imidlertid gjør det, må du huske på at frakt og toll kommer i tillegg.

7.    Vertigo-interiors.co.uk
Hvis du er glad i designmøbler er dette nettsiden for deg. På denne britiske, nettbaserte interiørbutikken finner du designerinspirerte møbler til en billig penge. Vertigo Interiors hevder at de bruker samme materialer som den originale designeren bruker, og at møblet er så likt som overhodet mulig. Hva med en trendy Eames-stol til 500 kroner? Eller en kul Arne Jacobsen Swan-sofa til rundt 4000 kroner? Nettsiden sender til Norge fra 450 kr og oppover.

8.    Precious.no
Denne norske nettsiden gir gamle møbler nytt liv ved å redesigne. Butikken holder til i Tønsberg, men kan også sende møblene direkte til deg via nettsiden. Her kan du finne alt fra sofabord til tapeter, og det beste av alt er at ingenting er likt. Noen av skattene er vintage og andre er nyere møbler som har fått et personlig preg ved at det er pusset opp. Alt har sin egen unike design og vil på ingen måte bidra til å minske lommeboken din drastisk. Her kan du virkelig gjøre et annerledes kupp!

9.    Cocoo.se
Vil du ha et statementsmykke til en billig penge er Cocoo.se nettbutikken du bør besøke. Sveriges største smykkebutikk på nett har et bredt utvalg av både ringer, kjeder, armbånd og hårpynt til en budsjettvennlig motejente. Prisene ligger på mellom 80–400 kroner og nettsiden sender til Norge for kun 22 kroner. Selv om smykkene ikke er laget av ekte materialer som sølv og gull, er alt allergitestet og dermed nikkelfritt.

10.    Blivakker.no
Det er ingen grunn til å blakke seg selv om man går til innkjøp av ny makeup, parfyme eller hårprodukter. På nettsiden blivakker.no får du tak i kjente merkevarer som Redken, i.d, Dermalogica og Burberry, og alt til kraftig redusert pris. Den norske nettbutikken tilbyr kort leveringstid og billig frakt. Blivakker.no er absolutt verdt et besøk.

På bildet over vises veske fra Chanel hos ebay.com, 5000 kr, veske fra Balenciaga hos trendsales.dk, 4000 kr, kjole fra Isabel Marant via finn.no, 2500 kr, jakke fra Acne hos tradera.com, ca. 3000 kr, evighetsring fra cocoo.se, 125 kr, sko fra Valentino hos net-a-porter.com, 3000 kr, amrbånd fra cocoo.se, 800 kr, stol fra vertigo-interiors.co.uk, ca 500 kr.
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer