Sko

Her gjør du de beste skokjøpene på nett

Vi gir deg tipsene til de 10 beste nettstedene for skoshopping!

Her gjør du de beste skokjøpene på nett
Publisert
Sist oppdatert

Lillevinkelsko.no

På nettsiden til den Oslo-baserte nisjebutikken Lille Vinkel er det alltid salg. Rabattene varierer fra 30 til 70 prosent, og det hjelper alltid på lommeboken til en skoelsker. Lille Vinkel fører merker som Frye, Sixtyseven, Swedish Hasbeens og Hunter, i tillegg til en rekke mindre kjente merker med gode kvaliteter og unikt design.

Les også: Dette er trenden for høstskoene

Monki.no

På nettsiden til kjedebutikken Monki finner du det siste innen trender. Utvalget er kanskje ikke det største, men prisene og designene veier opp. På nettsiden kan du gjøre et trendkupp for 115 kroner, samtidig som du sparer miljøet. Monki har nemlig en streng policy når det gjelder miljøvennlig produksjon av varene sine. Den billige kjedebutikken sandblåser for eksempel aldri jeansene sine, da dette kan være farlig for arbeideren.

Nelly.com

På Nelly finner du alle mulige sko til alle mulige priser. Høye hæler er godt representert og finnes i de fleste stiltyper. Prisene på siden varierer fra 299 til 4000 kroner, alt etter materialer og designer. Designers Remix, All Star, Steve Madden og Filippa K er noen av merkene som selges hos Nelly. Dessuten finner du også sko fra Nellys eget merke NLY Shoes.

Dinsko.no

På nettsiden til den anerkjente skobutikken Din Sko får du tak i skinnsko til reduserte priser. mange tror at Din Sko kun har syntetiske materialer, men det er altså ikke tilfellet. På denne nettsiden er alle skobutikkene til Nilson Group samlet: Nilson Shoes, ECCO, Din Sko og Skopunkten. På denne måten får du en oversiktlig shoppingopplevelse med bredt utvalg. Nettsiden har også 14 dagers åpent kjøp.

Les også: Her gjør du smykkekuppene på nett

Finn.no

Finn.no er hele Norges digitale markedsplass og har flere godbiter å by på. Blant annet de fleste jenters lidenskap, nemlig sko. Om du ikke er så glad i brukte sko, er det også mulig å finne helt ubrukte og nye sko på nettsiden. Et godt tips er å alltid sjekke datoen på når annonsen ble publisert. Har den ligget ute i fire uker eller mer kan du prøve deg på litt pruting. Om du ikke har noe imot å kjøpe brukt, kan det lønne seg å gå for kvalitetssko i slitesterkt skinn med gode såler. Happy Hunting!

Net-a-porter.com

Denne nettsiden er et designermekka for en merkebevisst fashionista. Net-a-porter fører eksklusive merker, som blant annet Christian Louboutin, Miu Miu, Saint Laurent og Jimmy Choo. For å gjøre et saftig designerkupp, burde du holde utkikk etter salget som nettsiden vanligvis holder på høsten og ved juletider. Jimmy Choo med 70 prosent avslag, ja takk!

Heppo.no

På nettsiden Heppo kan du lett finne frem til sko i ulike kategorier. Nettsiden selger nemlig kun sko og tilbehør til sko, som såler, børster og annen skopleie. Her kan du også få tak i merker som Filippa K, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, og Vagabond. Og best av alt - om du handler for over 600 kroner, får du 100 kroner i rabatt!

Lagarconne.com

På nettsiden La Garçonne kan du finne de hotteste designerskoene på markedet. Hva med et par ballerinasko fra Kenzo eller bohemske loafers fra Isabel Marant? På nettbutikken arrangeres det også faste salg, hvor du kan skaffe deg et par sko fra favorittdesigneren for halvparten av originalprisen. La Garçonne tilbyr gratis frakt til de som handler for over 200 euro. 

eBay.com

Dette er hele verdens markedsplass, og det stedet man kan finne alle slags sko - i alle slags størrelser. Et du på utkikk etter look-alikes fra favorittdesigneren, er dette stedet du skal lete! Klassikeren og storfavoritten Converse All Star er også sterkt representert på auksjonssiden, og det til en billig penge. På eBay kan du også få kloa i et par deilige designersko til halvparten av prisen. Om du velger å delta på auksjonsrundene, kan du virkelig gjøre saftige kupp! Husk å bruke betalingsmetoden PayPal for et sikkert nettkjøp.

Zalando.no

Nike, Dr. Martens, Adidas og Jeffrey Campbell et bare et lite knippe av utvalget av merker du kan finne på zalando.no. Nettsiden har som motto å være raskere enn lynet, og sender skoene samme dag som de bestilles. Zalando har 30 dagers åpent kjøp og gratis frakt i tillegg til gode priser. Bedre deal får du ikke!

NETTIPS:

Når du handler fra utenlandske nettsider, kommer avgifter for toll og frakt i tillegg til varens pris. Derfor kan det lønne seg å gå sammen med venninner når man shopper, slik at produktene blir sendt samlet, og man kan spleise kostnadene på toll og frakt.

Les også: De ti beste nettbutikkene for deg som elsker vintage


Foto: All Over

Av: Thea Roll Rakeng

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer