Vintage

Her gjør du designkupp du har råd til!

Er du ute etter merkeklær, men har ikke egentlig råd? Vi gir deg tipsene til hvordan du finner billige designskatter!

Her gjør du designkupp du har råd til!
Publisert
Sist oppdatert

Den som leter finner, og er du på jakt etter drømmejakken fra Acne, eller en kjole fra Isabel Marant som du aldri hadde hatt råd til å kjøpe i butikk, er det faktisk mulig å gjøre kupp.

STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard anbefaler alle å jevnlig sjekke bruktmarkedene før man handler noe helt nytt til full pris.

 - Aldri før har det vært så mye fint til salgs på de store bruktmarkedene, og det er mulig å gjøre store kupp, spesielt om du er på jakt etter merkeklær, sier Celine.

Hun har selv kjøpt mye fint både bruktmarkeder og på nettstedene Bloppis og Finn, som knapt er brukt tidligere.

Les også: Her er de 10 beste vintagebutikkene på nett

 - Mange av oss handler på impuls og blir lei av klærne etter kun noen gangers bruk. Da er det dumt å bruke tusenvis av kroner i butikk når du kan være heldig og finne et plagg du har lett etter på et bruktmarked, sier Celine.

Celines tre nye favorittplagg er alle vintage - en tunika og en jakke fra Acne, og en T-skjorte fra Comme des Garcons.

 - Gjenbruk er viktig i dagens marked, og ofte får du kjøpt fine plagg til en tredjedel av prisen. Hvor genialt er ikke det?

Her gjør du designkupp du har råd til!

VINTAGE-FAVORITTER: Celines nye garderobefavoritter er alle kjøpt vintage, til en brøkdel av nyprisen. Foto: Hippiehippiemilkshake.blogspot.no.

 - Jeg lette etter en tunika fra Acne på nett både via Bloppis, Finn og på eBay - til slutt fant jeg den via Instagram, og nå er jeg helt forelsket i denne. T-skjorten fra Comme des Garcons kjøpte jeg på bakgårdssalg for en hundrelapp, forteller Celine.

For de som ikke ønsker å kjøpe klær over internett, kan venninnekveld med bytting av klær være et alternativ. Kanskje ønsker du deg noen av klærene venninnen din har, som hun aldri bruker.

Les også: Motenorge satser på gjenbruk

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer