Kjoler

Her gjør du kjolekupp på nett

På disse nettsidene finner du billige drømmekjoler og luksuriøse kreasjoner.

Her gjør du kjolekupp på nett
Publisert
Sist oppdatert

AV STELLA VAAGE

my-wardrobe.comHer kan du finne de nyeste, mest luksuriøse og eksklusive festkjolene. Dette er en global online boutique som gir oss “everyday luxury” med et tastetrykk. My-Wardrobe tilbyr klær og tilbehør fra mer enn 200 av verdens mest ettertraktede designere og merkevarer. Denne nettsiden er mer en bare et shoppingsted, den gir også hyppige oppdateringer på produkter, stiltips, nyheter om hva som beveger seg på det internasjonale motebildet og ekspertintervjuer.Nettsiden er britisk, men den skandinaviske avdelingen drives fra Oslo, så du slipper å tenke på toll og moms da det allerede er inkludert i prisen.

fashionstreet.noEn online handlegate som har samlet kjente merker og nettbutikker på et sted, for en mer oversiktlig og effektiv shoppingopplevelse. På Fashionstreet kan du finne alt fra prisvennlige kjoler fra Nelly.com, til eksklusive drømmekjoler fra de største motehusene via blant andre My-wardrobe.com. Dette er stedet du shopper om du har dårlig tid, og vil rekke innom flere nettbutikker ved et enkelt søk.Dette er en norsk nettside.onlineformals.comVil du glitre litt ekstra i festsesongen, er dette nettbutikken for deg. Dette er en online kjolebutikk som spesialiserer seg på kjoler for formelle anledninger, eller for de som vil ha litt ekstra oppmerksomhet. Nettbutikken har merker som Sherri Hill, Jovani og Faviana, og lover å kle deg med både kjole og alt tilbehør du trenger for fest. Enten det gjelder bryllup, ball eller nyttårsfeiring.Dette er en amerikansk nettside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer