Kjoler

Her gjør du kjolekupp på nett

På disse nettsidene finner du billige drømmekjoler og luksuriøse kreasjoner.

Her gjør du kjolekupp på nett
Publisert
Sist oppdatert


AV STELLA VAAGE


my-wardrobe.com
Her kan du finne de nyeste, mest luksuriøse og eksklusive festkjolene. Dette er en global online boutique som gir oss “everyday luxury” med et tastetrykk. My-Wardrobe tilbyr klær og tilbehør fra mer enn 200 av verdens mest ettertraktede designere og merkevarer. Denne nettsiden er mer en bare et shoppingsted, den gir også hyppige oppdateringer på produkter, stiltips, nyheter om hva som beveger seg på det internasjonale motebildet og ekspertintervjuer.
Nettsiden er britisk, men den skandinaviske avdelingen drives fra Oslo, så du slipper å tenke på toll og moms da det allerede er inkludert i prisen.


fashionstreet.no
En online handlegate som har samlet kjente merker og nettbutikker på et sted, for en mer oversiktlig og effektiv shoppingopplevelse. På Fashionstreet kan du finne alt fra prisvennlige kjoler fra Nelly.com, til eksklusive drømmekjoler fra de største motehusene via blant andre My-wardrobe.com. Dette er stedet du shopper om du har dårlig tid, og vil rekke innom flere nettbutikker ved et enkelt søk.
Dette er en norsk nettside.


onlineformals.com
Vil du glitre litt ekstra i festsesongen, er dette nettbutikken for deg. Dette er en online kjolebutikk som spesialiserer seg på kjoler for formelle anledninger, eller for de som vil ha litt ekstra oppmerksomhet. Nettbutikken har merker som Sherri Hill, Jovani og Faviana, og lover å kle deg med både kjole og alt tilbehør du trenger for fest. Enten det gjelder bryllup, ball eller nyttårsfeiring.
Dette er en amerikansk nettside.


simplydresses.com
Denne nettsiden lover å gi deg ”a dress for every occasion”. Her navigerer du deg gjennom kjoleutvalget ved å klikke deg inn på den anledningen du ønsker å bruke kjolen. Enten du skal på date, cocktailfest eller på cruise, lover nettbutikken å hjelpe deg med kleskrisen. Her finner man alt fra hverdagslige bomullskjoler til ekstravagante gallakjoler til overkommelige priser.
Dette er en amerikansk nettside.


forever21.com
Dette er nettbutikken for deg som ønsker å finne drømmekjolen på et stramt budsjett. Forever 21 har et bredt utvalg av kjoler som følger sesongens trender til en billig penge. Kvaliteten i plaggene kan variere, men ønsker du en kjole du kan ta en ordentlig fest i, er Forever 21 riktig nettbutikk for deg.
Dette er en amerikansk nettside.


luisaviaroma.com
På denne nettsiden finner du kjoler og andre plagg fra noen av verdens fremste motehus, som Balmain, Givenchy og Lanvin side om side med unge designtalenter som er i ferd med å bygge opp sitt merke. Kanskje du finner en kjoleskatt fra et av framtidens største motehus?
Dette er en italiensk nettside.


urbanoutfitters.com
Dette er nettbutikken for den rocka og urbane jenta som er ute etter en kjole som gjenspeiler sin personlighet. Prisene varierer mellom de budsjettvennlige plaggene og de mer eksklusive merkevarene, og du kan finne kjoler fra både Vivienne Westwood, House of Holland og Urban Outfitters egne merker.

 
zara.com
Zara er en av verdens største og mest anerkjente high street-kjeder, og er knallgod på å følge trender med plagg av god kvalitet. Zaras kjoler er både stilrene og klassiske, med et eksklusivt utseende til en budsjettvennlig pris. Bestiller du en kjole fra Zara på nett, kan du hente varen i en av butikkene. Her kan du også gå tilbake med varen for bytte eller retur. Zara er også en av de mest miljøvennlige kjedene, med effektiv energisparing i butikkene og bruk av organisk bomull i produktene.
 


theoutnet.com
Det ultimate nettstedet for chic shopping til reduserte priser. Selv reklamerer The Outnet med at de er verdens mest fasjonable fashion outlet. De selger kvinneklær og tilbehør fra noen av verdens fremste motehus til gode rabatter. Her kan man finne alt fra glitrende paljettkjoler fra Hervé Léger til fotside gallakjoler fra Alexander McQueen, til over femti prosent rabatt. Siden er laget av samme team som står bak net-a-porter.com.
Dette er en amerikansk nettside.

Lyst til å abonnere på STYLEmag magasinet? Sjekk ut tilbudet her!
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer