Nettshopping

Her gjør du smykkekupp på nett

Dette er de elleve beste smykkebutikkene for å finne noe som pynter opp hverdagen.

Her gjør du smykkekupp på nett
Publisert
Sist oppdatert

ETSY.COM

Her kan du finne alle mulige slags smykker. Hjemmesiden er organisert slik at hver designer har sin egen lille nettbutikk. Smykkene er av god kvalitet og er håndlagde. Prisene er lave fordi designerne er uavhengige og ofte unge. Her kan du med andre ord gjøre et unikt kupp!

EDGY.DK

Den danske nettsiden selger smykker fra forskjellige fremadstormende designere. Blant andre bloggefavoritten RebekkaRebekka som er kjent for sine kule earcuffs. Uttrykket på nettbutikken er maskulint og rent. Smykkene lages hovedsakelig av gull, sølv og bronse og blander ofte lenker med faste metaller. Noe for enhver edgychice person!

BJORGJEWELLERY.COM

Den norske smykkedesigneren Bjørg Norli-Mathisen lager smykker av rent sølv eller bronse med diamanter og andre naturlige stener. Smykkene har et røft og edgy uttrykk og kolleksjonene hennes er inspirert av forskjellige deler av verden. Smykkene er blitt brukt i mange forskjellige moteserieri blant andre italienske Vogue, Marie Claire og Elle US.

GOLDMINEJEWELRY.NO

Sesongens hotteste statementsmykker er glamorøse og lekne på samme tid. De kommer i forskjellige farger og stener, men har stort sett samme uttrykk. Den norske designeren bak merket, Line Lislerud, har base i New York og i Oslo. Smykkene er håndlagde og kan lages ut i fra dine egne ønsker. En sikker vinner.

SHOP.SEEUNEARTHEN.COM

Smykkene har et rått og naturlig uttrykk. Linjene er rene og symmetriske og kan for bli maskuline. Unearthen lager kun smykker av rene materialer og helst ubehandlede stener. Prisklassen er noe høy, men er en god investering for en avslappet fashionista som vil skille seg ut.

DANNIJO.COM

Smykkene er kategorisert som tidsriktig fashion jewelry, og er hyppig avbildet i Vogue, Dazed & Confused og på en rekke kjendiser som Rihanna, Dree Hemingway og Rosie Huntington, for å nevne noen. Bak merket står de to trendy søstrene Jodie og Danielle Snyder. Merket har base i New York, og er blant det hotteste tilbehører du ka ha akkurat nå. Dannijo-jentene har også en egen blogg det er verdt å sjekke ut: www.dannijo.com/blog

RIKKEHARSHEIM.COM

Med materialer som gull, sølv og edelstene er smykkene til Rikke eksklusive, personlige og unike. Norske Rikke begynte som gullsmedlærling da hun var 16 år og har siden da bygget seg opp en eksklusiv kundekrets med blant andre prinsesse Märtha Louise i spissen. Smykkene er massive og har et særegent design fullt av detaljer.

COCOO.SE

I Nordens største smykkebutikk på nett kan du finne fargerike smykker og kopier til en billig penge. Iskremkjeder, perlekrager og store, glamorøse øredobber er kun et lite utvalg av hva som finnes på Cocoo.  Søta bror er raske på avtrekkeren og sender varene hjem til deg i en fei. Shippingen koster heller ikke all verden. Absolutt verdt et tastetrykk eller to.

FASHIONOLOGY.NL

Nederlandske Rachel Duister startet smykkebutikken som 24-åring i 2009, og har bygd opp smykkemerket fra sin leilighet i Rotterdam. Nå blir de håndlagde smykkene omtalt i magasiner som Elle, L'Officiel, Costume og Marie Claire. Her finner du en blanding av bohemske smykker med lekre stener, så vel som mer rocka smykker til en fin pris.

SHOPBOP.COM

Den eksklusive nettbutikken selger designersmykker fra blant andre Marc Jacobs, Michael Kors og Olsen-tvillingenes merke Elizabeht & James. På Shopbop er det et stort utvalg av smykker i enhver prisklasse. Hvis smykket du har bestilt ikke faller i smak, kan du enkelt sende det tilbake innen 30 dager.

MINUSEY.COM

Den nettbaserte butikken selger både klær og smykker. Bijouteriet oppdateres i takt med motebildet og ruinerer deg neppe. Minusey har smykker for enhver smak, og sender til Norge gratis hvis du shopper for mer enn 100 dollar (tilsvarende cirka 600 norske kroner).

 

Av Thea Roll Rakeng, Stella Vaage

Foto: Produsentene

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer