Diane Kruger

Her gjør hun det igjen

Hvem andre enn Diane Kruger får til å stråle i en sennegsgul kjole?

DRONNINGEN AV DEN RØDE LØPEREN: Diane Krüger gjør det bra på den røde løperen. Se 11 av hennes antrekk i bildeserien under. Foto: All Over Press
DRONNINGEN AV DEN RØDE LØPEREN: Diane Krüger gjør det bra på den røde løperen. Se 11 av hennes antrekk i bildeserien under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke mange forunt å få en sennepsgul kjole til å stråle på den røde løperen.

Men Diane Kruger klarer nettopp det. Hun har uten tvil inntatt tronen når det gjelder å regjere i blitzregnet på prisutdelinger og premierer.

Se bildeserie med skuespillerinnens rød løper-antrekk lenger ned i saken.

Gjør det enkelt

Da Screen Actors Guild Awards (SAG-awards) ble arrangert i Los Angeles søndag kveld, bar 33-åringen en fotsid, sennepsgul kjole med draperi og slep.

Kjolen, som var signert Michelle Obama-favoritten Jason Wu, ble akkompagnert av smykker fra Harry Winston.

Men hvordan klarer hun å gjøre en kioskvelter av dette antrekket?

Diane er kjent for en enkel og sofistikert stil, uten prangende sminke. Så også denne gangen. Leppestiften og vesken var begge en anelse korallrøde, altså en nyanse med mye oransje. Sennepsgult er også en «høstfarge», noe som gjør at hele paletten i antrekket matcher.

Les også: Finn din stilstrategi

Passer hår- og hudtone

Hudtone og hårfarge teller også for helhetsinntrykket. Personer med veldig lys hud ville lett fått et blast og nesten dvaskt uttrykk til denne fargen,- samtidig som det sennepsgule ville sett mer gusjegrønt og urent ut. Men i Dianes tilfelle matcher både det mellomblonde håret og den tonede hudfargen.

Det er ikke første gang Diane slår blink på den røde løperen.

Tidligere denne måneden var hun blant de flotteste på Golden Globe-utdelingen i sin rosatonede haute couture-kjole fra Christian Lacroix.

Hun er også kjent for å se like flott ut i korte som lange rød-løper kjoler. Tilbehøret er som regel begrenset til veske og øredobber eller armbånd, og hennes vakre frisyrer er elsket av såvel stylister som publikum.

Se Diane Krugers mange, flotte rød løper-antrekk her:Resten av SAG-stjernene så slik ut:Grått - ikke kjedelig

Blant de andre stjernene på SAG-awards var det to farger som pekte seg ut: Grått og hvitt.

Man skulle kanskje tro at grått lett kan se blast og kjedelig ut på den røde løperen, men det kommer selvsagt an på snitt og tekstiler.

Chiffon og silke er nydelig i gråtoner, og med litt draperi eller slep kan en grå kjole stå frem som alt annet en «grått og kjedelig»!Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer