Victoria Silvstedt

Her har hun draget med klærne på

Den svenske undertøysmodellen Victoria Silvstedt blir hyllet for sitt klassiske antrekk.

DENNE KJOLEN GJØR STOR SUKSESS: Victoria Silvstedt i en enkel, svart kjole med glitter. På beina har hun svarte sandaler med peeptoe. - Påkledd og elegant, lyder dommen på Trendtoppen. 85 prosent elsker dette antrekket.
DENNE KJOLEN GJØR STOR SUKSESS: Victoria Silvstedt i en enkel, svart kjole med glitter. På beina har hun svarte sandaler med peeptoe. - Påkledd og elegant, lyder dommen på Trendtoppen. 85 prosent elsker dette antrekket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


STEM HER

Likte du også dette antrekket?Victoria Silvstedt (35) er viden kjent for sin karriere som modell med mer eller mindre lettkledde oppdrag. Den tidligere Miss World-kandidaten ble blant annet kåret til «Playmate of the Year» av mannebladet Playboy i 1997. Senere har hun stilt i undertøyet i en rekke sammenhenger, og i februar 2006 lanserte hun også sitt eget undertøysmerke under London Fashion Week.

Men det er med helt andre plagg hun gjør suksess med på Trendtoppen.

Ja, det var kledelig
 
83 (86%)
Nei, det var kjedelig
 
13 (14%)

På en sterk tredjeplass

I en enkel, svart glitterkjole og svarte sandaler blir hun hyllet av hele 85 prosent. Dermed ligger hun rett bak Gemma Arterton og Selena Gomez - sistnevnte tok pusten fra alle allerede for et par uker siden.

Langt bedre likt nå enn før

Det er ikke første gang Silvstedts antrekk er gjenstand for diskusjon, men tidligere har hun kommet langt dårligere fra det. Under filmfestivalen i Cannes hadde hun på seg en svart aftenkjole i taft med splitt foran og draperte detaljer, som 61 prosent hatet.

- Du er ikke 20, kle deg etter alderen dame, lød den nådeløse dommen da.

Men nå lykkes hun altså. Ukjent med moteindustrien er hun langt ifra. Lenge før Silvstedt gjorde suksess som Playboy-modell, tok hun modelloppdrag for motehus som Chanel, Christian Dior, Givenchy, Valentino og Armani. Silvstedt er i dag opptatt med bygge seg en karriere som skuespiller, sanger og forretningskvinne.

Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Ikke alle får det til

For litt siden så vi at Lindsay Lohan bommet kraftig og at selveste Sandra Bullock gikk rett til bunns. Britney Spears klarte heller ikke å overbevise med sitt hverdagsantrekk bestående av hullete jeans, rosa UGGS og høyhalset gul genser. Ankepunktet var at bh-en lå igjen hjemme.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer