Cecilie Melli

Her har Paris Hilton på seg norsk kjole

- Jeg fikk veldig god kontakt med Paris og er glad hun valgte min kjole, sier motedesigner Cecilie Melli.

PÅ FEST I CANNES: Her er Paris Hilton på fest i Cannes iført en kjole designet av norske Cecilie Melli.  Foto: Visual Press Agency
PÅ FEST I CANNES: Her er Paris Hilton på fest i Cannes iført en kjole designet av norske Cecilie Melli. Foto: Visual Press Agency Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hotellarving, realitystjerne, designer, popmusiker, modell, forretningskvinne og sositetspike – ja, det er ikke rent lite Paris Hilton (31) kan skrive ned på sin merittliste.

I tillegg til å være en av arvingene til Hilton-imperiet, er 31-åringen også en av verdens mest fotograferte stjerner.

Og denne uken har hun – naturlig nok, tilbrakt tiden med å feste og sosialisere med fiffen (samt søsteren Nicky Hilton) under den årlige filmfestivalen i Cannes.

STOR STAS: Cecilie Melli (til høyre) synes det er stor stas at Paris Hilton valgte å bruke en av hennes kjoler. På bildet til venstre ser du hele kjolen og alle detaljene.  Foto: Stellapictures
STOR STAS: Cecilie Melli (til høyre) synes det er stor stas at Paris Hilton valgte å bruke en av hennes kjoler. På bildet til venstre ser du hele kjolen og alle detaljene. Foto: Stellapictures Vis mer

Ikledd norsk designerkjole

Mandag deltok 31-åringen på den tyske fotografen Ellen von Unwerths kjendisfest i filmbyen, og Hilton så vakker og uskyldig ut i en gudinneinspirert hvit og rosa kjole med tettsittende liv og florlett skjørt.

Det er ikke hvem som helst som står bak den lekre kjolen heller. På sin Facebook-side kunne nemlig designer Cecilie Melli tirsdag avsløre at det er hun som har laget kjolen.


Til KK.no forteller hun akkurat hvordan det gikk til.

- Jeg jobber med et produksjonsselskap, og nylig var vi alle nede i Cannes for å vise frem produktene. Vi hadde en suite på Carlton Hotel, hvor mange av kjendisene bor, og flere dem var innom og fikk sett på produktene. Adrian Brody var der blant annet, og Paris da selvsagt. Vi fikk veldig god kontakt, sier Melli til KK.no.

LES OGSÅ: Slik har moteprinsessen Cecilie Melli det hjemme

I CANNES: Paris og lillesøster Nicky Hilton er selvsagt tilstede i Cannes - hvor den årlige filmfestivalen nå går av stabelen.  Foto: All Over Press
I CANNES: Paris og lillesøster Nicky Hilton er selvsagt tilstede i Cannes - hvor den årlige filmfestivalen nå går av stabelen. Foto: All Over Press Vis mer

- Veldig stas og smigrende


Melli - som designer kjoler (også brudekjoler), dameklær, smykker og tilbehør, har lenge vært en favoritt blant norske kjendiskvinner.

Og både Tone Damli Aaberge, Pia Tjelta, Sigrid Bonde Tusvik, Anita Skorgan og Ingrid Olava er blant de kjente personlighetene som har blitt observert i Mellis kreasjoner.

Nå kan hun altså sette superstjernen Paris Hilton på denne listen.

- Vi får jo se hva slags effekt det har, men det er veldig stas selvfølgelig. Det er smigrende at Paris Hilton, som har så mye valgmuligheter når det gjelder klær, velger en av mine kjoler. Hun er også en av verdens mest fotograferte kjendiser, så det er klart det har en del å si, sier Melli:

- Det som imidlertid er veldig bra, er at merket blir større og mer kjent, og da blir også etterspørselen større. Vi har vært på utkikk etter internasjonale forhandlere, og kanskje anledningen byr seg nå.

LES OGSÅ: Stjernene elsker norske Kristian

Sys på bestilling

Kjolen Paris hadde på seg mandag heter KrissKross, og sys kun på bestilling.

Det er også samme modell – bare en annen og litt lengre utgave, som Rachel Nordtømme hadde på seg under Gullruten tidligere denne måneden.

- Det er vrient å si hvor stor effekt det vil ha for salget, og det er jo på en måte et paradoks, for jeg har ikke mange av denne kjolen hengende i butikk. De lages på bestilling, og derfor vil det heller ikke være slik at vi plutselig blir utsolgt.

Mer info om Cecilie Mellis kjoler finner du på designerens nettside (ekstern lenke).


LES OGSÅ: Den norske designeren er kongen av Cannes

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer