Nettauksjon

- Her koster det bare en brøkdel

Slik finner du høstgarderoben til sterkt reduserte priser på nettet. Gjør et kupp!

KAN GJØRE KUPP: Du får ingen fin handlepose, men prisene kan være gode på nettauksjoner og i rubrikkannonser.  Foto: Selgerne/Finn.no/Trendbazaar.no
KAN GJØRE KUPP: Du får ingen fin handlepose, men prisene kan være gode på nettauksjoner og i rubrikkannonser. Foto: Selgerne/Finn.no/Trendbazaar.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De fleste av oss sikler oss forbi butikkvinduene når høstnyhetene strømmer på.For om vi skulle unne oss alle de herlige trendplaggene vi ønsker oss hver sesong, ville lommeboken lett bli bunnskrapt.Eller kanskje ikke?

Rekord i privatannonser

For med mindre dresskledde døråpnere, eksklusive handlebager med silkesløyfe og lukten av svidde kredittkort er en viktig del av handlefølelsen din, så er det mulig å sikre seg høstens trender uten engang å forlate sofaen.LES OGSÅ: Slik gjør du motekuppMange shoppingglade kvinner legger nemlig ut trendy og ofte helt nye plagg for salg på nettsteder som Finn.no, Trendbazaar.no og Qxl.no.- På bruktmarkedet på nett finner du flere av sesongens garderobefavoritter til sterkt reduserte priser. Noe er bare brukt en håndfull ganger, eller ikke i det hele tatt, slik at merkelappen fortsatt er på, heter det i en pressemelding fra Finn.no.Rubrikkgiganten Finn.no har i det siste opplevd en rekord i antall privatannonser, med opptil 50 000 i uken. - Annonsene vitner om en sterk interesse for mote og hyppig oppdatering av garderoben. Det betyr ikke nødvendigvis at det som selges er umoderne. Man kan finne alt fra klassikere til siste nytt, skriver Finn.no, og viser til at man kan finne alt fra Acne, Malene Birger og Isabel Marant til ting fra kjedebutikker som H&M og Zara.

Du finner faktisk de kuleste klærne

Og det virker ikke som en umulighet å få it-designerne til reduserte priser.I en annonse på Finn.no finner vi en denimkjole fra Isabel Marant til 1200 kroner. Merkelappen henger på, og ifølge selger er kjolen helt ny. Nypris skal ha vært 2400 kroner.På Trendbazaar.no finner vi en ny snekkerbukse fra Alexander Wang til 800 kroner. Ifølge selger var nyprisen på kroner 2200.Vintage er også i vinden. Brukte designerplagg, samt eldre skinnvarer er det også et stort utvalg i på salgsnettstedene.Se eksempler på hva du kan finne på nettauksjon eller i rubrikkannonser akkurat nå:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer