Dressbukser

Her må du huske høye hæler

Se hvordan du kan style høstens trendbukse.

HÆLENE LØFTER HELE BUKSA: Ikke bare gjør de at du ser høyere ut, men den herreinspirerte buksen blir dessuten litt mer feminin. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
HÆLENE LØFTER HELE BUKSA: Ikke bare gjør de at du ser høyere ut, men den herreinspirerte buksen blir dessuten litt mer feminin. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om både skinnbukser og jeans er moderne, er det ingenting som gjør deg så stilig som et par vide dressbukser. Den gjør deg både feminin og maskulin på en gang, og buksen kan styles på ulike måter.

Og det finnes mange varianter å velge mellom, men vil du treffe blink, er du ute etter en smal bukse som er høy i livet.

Skoene som løfter stilen

Hva slags sko du går for, er med på å forsterke uttrykket og kan gjøre mye for figuren.

- Til vide dressbukser er det fint å bruke høye hæler, hvis du vil strekke deg litt og forlenge din silhuett, sier KKs stylist og moteekspert Nadine Monroe.

Og jo høyere i livet buksen er, desto høyere ser du ut, også. Samtidig vil du ikke bomme på lengden på buksen.

- Jeg synes det er viktig med lengden når det gjelder disse vide buksene. Har du høye hæler til bør ¼ av hælen synes, og litt av tuppen, understreker Monroe.

Er du ikke så glad i hæler, kan du selvfølgelig gå i lave sko! Aller finest blir du da om du velger sneakers i samme farge som buksen, eller flate sko med plattformsåle.

Og for å understreke din feminine side, og skape en kontrast til den herreinspirerte stilen, er en silkebluse og en lekker veske perfekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer