Cfw 2011

Her ser du 2012-buksen

Det er bare til å finne fram saksen.

ANKELKORT: Hos Hugo Boss blir buksene ankellange til våren. Og det gjelder ikke bare jeans. Foto: Per Ervland
ANKELKORT: Hos Hugo Boss blir buksene ankellange til våren. Og det gjelder ikke bare jeans. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det tyske motehuset Hugo Boss viste neste års plagg under Copenhagen Fashion Week (CFW).

Og noe av det vi kanskje la spesielt merke til, er at til neste vår skal alle buksene helst stoppe ved ankelen.

GATEMOTE FRA CFW: - Dette vil vi gå med til høsten

KORTBUKSER: Uansett buksetype - det blir ankelkort neste vår. (F.v) Herrebukser med press, stripede bukser med smal legg, skinnyjeans med slitte detaljer, svart skinnbukse og rosa chinos med oppbrett.  Foto: Per Ervland
KORTBUKSER: Uansett buksetype - det blir ankelkort neste vår. (F.v) Herrebukser med press, stripede bukser med smal legg, skinnyjeans med slitte detaljer, svart skinnbukse og rosa chinos med oppbrett. Foto: Per Ervland Vis mer

Trendy kortbukser

Nei da, ankellange - eller ankelkorte - bukser er ikke noe nytt. Før ble de gjerne mest forbundet med bebrillede «nerder» og Michael Jackson, men plutselig ble høyvannsbuksene supertrendy.

Kjendiser som Gossip Girl-skuespiller Blake Lively og Bad Teacher-skuespiller Cameron Diaz begynte å trekke i dem allerede i 2008.

De siste sesongene har basillen satt seg, og den vanlige kvinnen i gaten er lenger ikke redd for å blotte anklene. Oppbrettede chinos er faktisk blitt den nye jeansen.

Men ifølge det tyske motehuset skal så å si alle typer bukser være korte til neste år – fra skinnbukser og utvaskede jeans til penbukser med press.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Lov å jukse

Men foretrekker du tradisjonell lengde på buksene dine, har selvfølgelig Hugo Boss alternativer til deg også.

Eller du kan jukse det til. Som jo tross alt er det mest fornuftige med tanke på hvor vi bor (blåfrosne ankler med frostrim er ikke særlig fasjonabelt uansett).

En liten oppbrett på buksen gir en avslappet høyvannslook på 1-2-3. Vi har sett mye oppbrett på chinos de siste sesongen, men det er ingenting i veien for å prøve trikset på skinnbukser eller jeans også.

Men skinnybuksene med de aller trangeste leggene er kanskje ikke de beste kandidatene. Blodomløp i beina er å foretrekke.

Se bilder av Hugo Boss’ vår/sommerkolleksjon 2012 her:


Flere trendenser

Tyske Hugo Boss har trolig noe for enhver smak i sin 2012-kolleksjon. Fra klassiske Chanel-inspirerte drakter og nydelige gallakjoler til avslappede maxikjoler og rocka skinnjakker.

Se også opp for:

Kontraster: Svart og hvitt blir en av denne høstens største fargekombinasjoner. Og det fortsetter tydeligvis våren 2012.

Hundetannsmønster: Det klassiske mønsteret så vi på både kåper og bluser. Ekstra stilig var den hundetannsmønstrede blusen til et par ankellange skinnbukser og innsvinget blazer.

Svart skinnbukse: Enten du foretrekker den korte skinnymodellen eller den løssittende med lange bein. Den rocker opp ethvert antrekk.

Striper: Fra maritime striper, til mer diffuse eller med skarpe vinkler. Det blir striper til våren også.

Denim: Jeanstrenden dør aldri. I vår satser Hugo Boss stort på denim. Det blir skjorter, haremsbukser, jakker og skjørt i olastoff.

Skjerfet: Lange gode skjerf gir antrekket en avslappet look. Bruk det til å dresse ned en blazer eller en tunika, og ikke vær redd for å mismatche.

KK.no på moteuken i København

Tirsdag rulles den røde løperen igjen ut foran Posthallen, og KK.no vil igjen gi deg alle høydepunktene fra Oslo Fashion Week.

KK.no har varmet opp med moteuken i København – Copenhagen Fashion Week (CFW).

På en tur i regi av den danske arrangøren har KK.no fått se CFW-visningene av vår/sommerkolleksjonene 2012 til norske Veronica B. Vallenes, det danske suksessmerket Bruuns Bazaar samt kvinnelinjen til Hugo Boss.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer