Kjendismote

Her ser Miley Cyrus smashing ut

Popstjernen strålte i sexy, grønn 90-tallskjole på motefest. Får ros!

FLOTT I GRØNT: Miley Cyrus så flott og veldig anstendig ut, til en forandring, på The Fashion Group International’s 30th Annual Night Of Stars-arrangement i New York tirsdag kveld.  Foto: All Over Press
FLOTT I GRØNT: Miley Cyrus så flott og veldig anstendig ut, til en forandring, på The Fashion Group International’s 30th Annual Night Of Stars-arrangement i New York tirsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tidligere Disney og «Hannah Montana»-stjerne Miley Cyrus (20) har virkelig vært ute i hardt vær de siste månedene.

Ikke bare gjorde hun og skuespillerforloveden Liam Hemsworth det slutt for kort tid siden, men tv-og popstjernen har også gjennomgått en drastisk stilforvandling, som hverken fansen eller pressen har synes så veldig mye om.

Med sitt rocka og svært sexifiserte nye image, har Miley virkelig tatt steget ut av barnestjernerollen, og den skandaleløse twerke-opptrednen med Robin Thicke på MTV Video Music Awards, samt nakenscenene i musikkvideoen til den nye hitsingelen «Wrecking Ball», har også ført til overskrifter verden rundt.


Skandaløst, forferdelig, groteskt, er bare noen av ordene opprørte foreldre og fans har brukt om stilforvandlingen, men Miley selv ser ut til å ha brydd seg fint lite, og dukker stadig vekk opp i det ene mer avkledde antrekket enn det andre.

LES OGSÅ: Stjernetrenden motekritikerne slakter

NYDELIG KJOLE: Kjolen - med sin tynne halterneckstropp og bare rygg, er veldig i tiden, og fargen var kledelig til Mileys hudtone.  Foto: All Over Press
NYDELIG KJOLE: Kjolen - med sin tynne halterneckstropp og bare rygg, er veldig i tiden, og fargen var kledelig til Mileys hudtone. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun ser virkelig flott ut!

Tirsdag denne uken gjorde stjernen imidlertid en helomveltning stilmessig, da hun dukket opp på The Fashion Group International’s 30th Annual Night Of Stars- arrangement i New York.

20-åringen satte blitzregnet i kok da hun ankom motefesten iført en nydelig, grønnglitrende paljettkjole med tynne 90-tallsstropper og bar rygg.

Lekre åpne sandaler med trendy tynne stropper, matchende grønn sminke og røde negler satte prikken over i-en på looken, som virkelig er Mileys beste på lenge.

Også KKs ekspert er imponert!


- Her ser Miley virkelig flott ut. Denne kjolen er veldig riktig akkurat nå, med den bare ryggen og de tynne halterneck-stroppene, som er som hentet ut fra 90-tallet. Smaragdgrønt er også en av høstens hotteste farger, og Miley har klart å kombinere sminken og kjolen på helt riktig måte, sier KKs mote - og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen:

- Pluss for at hun velger å droppe mye accessoirer og heller lar kjolen stå i fokus. Dette er enkelt, elegant og sofistikert.

FLOTTE STJERNER: Fra venstre - Kate Upton, Alexa Chung, Doutzen Kroes, Karlie Kloss og Zoe Kravitz.
FLOTTE STJERNER: Fra venstre - Kate Upton, Alexa Chung, Doutzen Kroes, Karlie Kloss og Zoe Kravitz. Vis mer

Sexy supemodeller

Også tilstede på tirsdagens motearrangement var supermodellene Kate Upton og Karlie Kloss, førstnevnte iført burgunderfarget tettsittende kjole som overlot lite til fantasien figurmessig.


Skuesiller Olivia Munn og supermodell Doutzen Kroes var også på plass i sine lekre, fotside aftenkjoler. Doutzen hadde imidlertid gått for en litt mer vågal variant, med heklet transparent skjørt og overdel - som viste frem hennes velformede rygg og bein.

Også motepersonlighet Alexa Chung var tilstede i kledd en trendy svart buksedress, mens rockerdatter og skuespiller Zoe Kravitz så supersexy ut i kort skinntopp, som viste frem hennes veltrente mage, og langt svart skjørt med høyt liv.

Se flere bilder fra motefesten nedenfor:


LES OGSÅ: Jo, du skal vise magen

SKANDALØST: Musikkvideoen til "Wrecking Ball" - hvor Miley stiller splitter naken, har mottatt mye kritikk fra fansen. Likevel er låten blitt en megahit... Foto: All Over Press
SKANDALØST: Musikkvideoen til "Wrecking Ball" - hvor Miley stiller splitter naken, har mottatt mye kritikk fra fansen. Likevel er låten blitt en megahit... Foto: All Over Press Vis mer
NYTT IMAGE: Mileys nye image har så langt involvert stadig mindre klær - noe som har vekket oppsikt, siden hun opprinnelig er kjent som barnestjerne og har mange unge fans.  Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
NYTT IMAGE: Mileys nye image har så langt involvert stadig mindre klær - noe som har vekket oppsikt, siden hun opprinnelig er kjent som barnestjerne og har mange unge fans. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer