KLASSISK: Kate Middleton er et stilikon, og heldigvis har hun ikke så dyr klessmak. Foto: All Over Press
KLASSISK: Kate Middleton er et stilikon, og heldigvis har hun ikke så dyr klessmak. Foto: All Over Press Vis mer

Kate Middleton

Her shopper Kate

Den nybakte hertuginnen velger high street fremfor design.

Kate Middelton har blitt til Catherine, hertuginne av Cambridge. Det fremstilles som rene eventyret hvordan datteren av en flyvertinne og en mellomleder i British Airways endte opp med å få prinsen og halve kongeriket (ikke helt ennå, da).

Kate (egentlig skal hun offisielt hete Catherine nå, men det klinger fortsatt uvant i ørene) er høyt elsket av britene, og blir sett på som et moteikon. Hun fikk mye skryt for sin vakre brudekjole inspirert av Grace Kelly, selv om søster og forlover Pippa stjal mye oppmerksomhet i sin sexy, hvite kjole.

Tidløs og elegant

Kate er kjent for sin klassiske, elegante stil. Hun har en forkjærlighet for mørkeblått og hvitt, og enkle, tidløse snitt. Det passer ypperlig for en fremtidig dronning, men er en stil de aller fleste av oss andre kan dra i land, også.

Og dersom du trodde at det bare er å glemme å få en garderobe som Kates, så tar du feil. For Kate har alltid valgt high street klær, og det ser hun ut til å ville fortsette med.

Riktignok vil nok festkjolene hennes være av eksklusive merker også i fremtiden, men til hverdags velger Kate high street klær. Allerede dagen etter bryllupet viste hun seg i en knallblå kjole fra Zara, og kilehæler fra LK Bennett, som straks ble en kjempehit.

Så dersom du liker Kate stil, så skal du altså stikke innom Zara, eller sjekke ut LK Bennets nettbutikk.

Kates yndlingsmerker

Vi har allerede nevnt at Zara og LK Bennett er favoritter. Men bare dager før bryllupet var Kate på shopping i Kings Road i London, og der var hun innom amerikanske Banana Republic, som har klassiske, preppy klær, og Warehouse, der hun kjøpte en hvit bluse med blondekanter, blant annet.

Fra før av vet vi at Kate elsker kjolene fra Issa, for det var en mørkeblå kjole fra dette merket hun hadde på seg da forlovelsen ble kunngjort i høst. På de offisielle forlovelsesbildene hadde hun på seg en lekker hvit kjole fra Reiss.

Kate har dessuten jobbet i assessoiravdelingen til Jigsaw, og denne kjeden er fortsatt en favoritt hos henne. En annen kjede hun stadig vender tilbake til er Whistles.

Se Kates klassiske stil i bildespesialen under:

Da forlovelsen ble kunngjort hadde Kate på seg en midnattsblå kjole fra Issa. Foto: All Over Press
På det offisielle forlovelsesbildet hadde Kate på seg en hvit kjole fra Reiss. Foto: All Over Press
Rene, kroppsnære snitt er en favoritt hos Kate. Foto: All Over Press
Søt sort kjole med hvitt møster, og en hvit cardigan. Ikke vanskelig å få til dette! Merk skoene fra LK Bennett, som er et av Kates favorittpar. Foto: All Over Press
Igjen ser vi sort og hvitt. Kate liker kjoler og skjørt som stopper midt på låret. Disse skoene har også kilehæl, men åpen tå. Foto: All Over Press
Hvite sigarettjeans, ballerina og tunikatopp. Enkelt og elegant. Foto: All Over Press
"Ukjent" parfyme

Vil du lukte som Kate, må du jakte litt utenfor taxfreebutikken. Kate bruker nemlig en ganske ukjent parfyme som heter White Gardenia Petals og er laget av britiske Illuminum. Dette parfymemerket er ukjent selv i Storbritannia, men ifølge nettsiden Katemiddleton.com har responsen vært enorm etter at det ble kjent at det er denne parfymen hertuginnen av Cambridge bærer.