<strong>LINDEX SLO PÅ STORTROMMA MED STORSLAGENT MOTESHOW:</strong> Torsdag åpnet kleskjeden dørene til sin 1000 kvadratmeter store butikk midt på Karl Johan.
LINDEX SLO PÅ STORTROMMA MED STORSLAGENT MOTESHOW: Torsdag åpnet kleskjeden dørene til sin 1000 kvadratmeter store butikk midt på Karl Johan. Vis mer

Lindex

Her slår Lindex på stortromma

Den norske kleskjeden feiret sin nye flagshipstore med et spektakulært moteshow på Karl Johan.

Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke bare på kjolestativet at festsesongen er i gang hos Lindex.

Nå har den norske kleskjeden åpnet en ny butikk på 1000 kvadratmeter, over tre plan, midt på Karl Johan.

– Vi ser virkelig frem til å åpne den første butikken med Lindex sitt nye butikkonsept i Oslo, nå som vi dessuten har funnet den perfekte butikkbeliggenheten, sier Göran Bille, konsernsjef i Lindex, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Slik vil Lindex se deg på fest

Utendørs moteshow

I anledning åpningen dro butikken i gang et moteshow med kjedens Fashion Adviser Kathrine Sørland i spissen.

På catwalken fikk vi se flere av høstens store trender - knall røde chiffonskjørt, den lille sorte og korte strikkegensere.

Flere av antrekkene var dessuten stylet med fargerike strømpebukser, og buksene stopper rett før ankelen.

Dette er nytt

Den nye Lindex-butikken har satset stort på innredning. Tanken er at vi skal få en følelse av varemerkets skandinaviske arv gjennom naturmaterialer og møtet mellom ulike strukturer og mønstre.

I undertøysetasjen er det moderne og feminint, med farger som hvitt, grått og rosa. I barneavdelingen er det sterke farger og mønstre som gjelder.

I prøverommet er dessuten lyset mykt og behagelig.

– Vi er svært stolte over at Lindex valgte Oslo til å være først ute med det nye butikkonseptet! Det her er en fantastisk butikk med inspirerende og prisgunstig mote i et enestående shoppingmiljø, sier Hanne Leino, administrerende direktør i Lindex Norge.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer