Woolit

Her står folk i kø for å få strikke til andre

- Strikking er en ganske dyr hobby, så vi har snudd strikking fra å være det til å bli en hyggelig ekstrainntekt, sier Cathrine Løland, daglig leder i Woolit.

STRIKKEDILLA: Cathrine Løland og de andre i Woolit så hvor høy etterspørsel det var etter å få plagg strikket, så da laget de en plattform hvor strikkeglade nordmenn kan ta på seg oppdrag for andre. Foto: NTB
STRIKKEDILLA: Cathrine Løland og de andre i Woolit så hvor høy etterspørsel det var etter å få plagg strikket, så da laget de en plattform hvor strikkeglade nordmenn kan ta på seg oppdrag for andre. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Strikking faller ikke like lett for alle. Det kan undertegnede bekrefte. Selv har jeg fått utallige beskjed av en svært så kyndig strikker (bestemor) at jeg strikker for hardt.

For hard strikking og litt for lite tålmodighet er nok ikke suksessoppskriften på en god strikker, men heldigvis sitter det folk rundt om i hele landet som nyter tiden med strikkepinnene i hendene - og som selvfølgelig behersker balansen mellom myk og hard strikking.

Strikkebonanza

Da koronapandemien ankom Norge innebar det store endringer for alle. Noen satt plutselig uten jobb, andre på hjemmekontor, mens noen faktisk også fikk mer jobb enn planlagt. Garnprodusentene, for eksempel.

Med litt ekstra tid på hendene, var det mange som bestemte seg for å ta strikkepinnene fatt. 2020 ble på mange måter en slags strikkebonanza. Slik beskriver i hvert fall daglig leder i Woolit, Cathrine Løland, det.

Hun er en dem av som har vært med på å starte strikkenettstedet Woolit. Inne der kan du få håndstrikkede plagg som er spesiallagd til deg. Du kan sende inn en idé du har ruget på en stund, eller velge et design som allerede finnes på nettsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer