Trendtoppen

Her tar hun pusten fra oss

Skuespiller Kate Winslet sjokkerte oss litt med kjolevalget til årets Emmy-utdeling.

INNERTIER x 2: Både Kate Winslet (t.h.) i rødt og Evan Rachel Wood i glitrende svart imponerte med sine kjolevalg under årets Emmy-utdeling. Elie Saab har designet begge kjolene.  Foto: All Over Press
INNERTIER x 2: Både Kate Winslet (t.h.) i rødt og Evan Rachel Wood i glitrende svart imponerte med sine kjolevalg under årets Emmy-utdeling. Elie Saab har designet begge kjolene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Søndag kveld var det nok en gang duket for Emmy-utdelingen, og kvinner og menn viste seg fra sine beste sider på den røde løperen.

Ryggutringning viste seg å være den nye kløfta, og kvinner som Katie Holmes, Evan Rachel Wood, Minka Kelly og Lea Michele snudde alle ryggen til fotografen og smilte pent.

SE OG STEM på alle Emmy-kjolene herOverraskende fargevalg

Det er ytterst sjelden den britiske skuespilleren velger sterke farger når hun skal ut i rampelyset. Hun ser ut til å elske svart og mørkeblått til slike anledninger.

Se bare på hennes antrekk på Trendtoppen (lenke til alle antrekkene hennes på Trendtoppen) – av tolv antrekk, er ett rødt (fra årets Emmy-utdeling), ett sølv (fra fjorårets Oscar-utdeling) og resten i varianter av svart og mørkeblått.

Da Kate Winslet skred inn på den røde løperen i en ettersittende rød kjole natt til mandag, tok hun derfor pusten fra oss et lite øyeblikk.

– Perfekt for sin fasong

Den ankellange, ettersidende kjolen med dyp utringning, er designet av Elie Saab og høster mye ros på Trendtoppen. I skrivende stund sier 86 prosent av brukerne som har stemt, at de elsker kjolen.

– Kjempefin, som alltid. Hun velger perfekte kjoler til fasongen sin. Liker det! sier brukeren «Titti».

– Lekkert, skriver «Jussi» og koster på seg tre utropstegn.

– Veldig fin farge til henne. Ikke ofte Kate stiller i rødt, så positivt at hun tar en sjanse vekk fra svart og blått på store events. Styling og detaljer er veldig gjennomført, og hun ser virkelig flott ut, skriver «Antoinette25».

Brukerne «Mari», «Lola» og «Rød løper-rød» synes godt Kate Winslet kunne valgt en litt mindre trang kjole, og synes det ser ut som den er bitte litt for liten for henne.

Ikke alle er enige.

– Fargen og snittet på kjolen sitter perfekt til henne. Uenig i at den ser sprekkeferdig ut. Det er bare fint å ha litt bryster, skriver «Malfoya».

– Jeg synes den sitter som et skudd. Virkelig nydelig farge og snitt til powerwoman Winslet, skriver «Jadda».

– Fargen og snittet på kjolen sitter perfekt til henne. Uenig i at den ser sprekkeferdig ut. Det er bare fint å ha litt bryster, skriver «Malfoya».

Hva synes du?

Se flere bilder av den røde Elie Saab-kjolen her:
SE OG STEM på Kates røde kjole her!

Skapte en udødelig trend

Kate Winslet har skapt furore før, som da hun ankom Oscar-utdelingen i 2007 med en asymmetrisk kjole fra Valentino. Det asymmetriske snittet ser ikke ut til å forsvinne fra trendbildet med det første, og det var altså Winslet som ga nettopp denne trenden – trenden som aldri dør – en skikkelig kickstart for drøye fire år siden.

LES OGSÅ: Kjolene som målbandt oss i 2010

Til årets Emmy-utdeling, var det den verdensberømte manikyristen Deborah Lippmann som sto for Kate Winslets manikyr og pedikyr, melder HollywoodLife.com (ekstern lenke). Hun skal ha brukt to strøk med sin egen farge Like A Virgin, en delvis transparent kremfarge med en blank overflate.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer