Lue

Her viser hun høstens hotteste luetrend

Gjør som Tone Damli i vinter - og gå for norsk luedesign.

IT-LUE: Tone Damli er en av mange som har lagt sin elsk på luene fra norske FWSS. Få flere gode kjøpetips i bildekarusellen lengre ned i saken! Foto: Adéle Cappelen Blystad
IT-LUE: Tone Damli er en av mange som har lagt sin elsk på luene fra norske FWSS. Få flere gode kjøpetips i bildekarusellen lengre ned i saken! Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I vinterhalvåret her i Norge er man nærmest avhengig av luer for å holde varmen. Gleden er derfor stor når vi finner luer som både varmer i høstkulda og ser fine ut.Luer er perfekt på dårlige hårdager eller bare for å rocke opp antrekket.LES OGSÅ: Aldri mer luesveis

Tone Damlis favoritt

«Fall Winter Spring Summer», som også går under det kortere navnet «FWSS», er et norsk merke som ble grunnlagt i 2012. I tillegg til luer, designer de også skjorter og skjerf.Da KK møtte Tone Damli under Copenhagen Fashion Week tidligere i høst hadde hun på seg lue fra det norske merket.Tones stylist, Hedda Skoug, som står bak bloggen Fashioncherry, har også blogget om luen.På bildet ser vi Tone i en burgunderfarget variant, men luen finnes også i andre farger.Se alle fargene her:

FWSS selges flere steder i Norge, her er en oversikt:Link til oversikt over butikker som selger FWSS finner du her (ekstern lenke).

Flere fine luer

Felles for høstens hotteste luer er at de har et ganske enkelt design og at de lar seg kombinere med de fleste plagg og stiler.Tips!Én ting som det kan være lurt å tenke å tenke på, er fargevalget på luen. I og med at den er såpass nære ansiktet ditt, er det viktig at den fremhever dine beste trekk. Prøv deg frem med ulike farger og de hvilken som gjør mest for ansiktet ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer