Trendtoppen

- Herlighet for en kropp!

Jane Fonda (73) stråler i Cannes.

UNG 73-ÅRING: Og hvem skulle tro at Jane Fonda fyller 74 i desember? Se flere bilder av Jane Fonda i bildeviseren under.  Foto: All Over Press
UNG 73-ÅRING: Og hvem skulle tro at Jane Fonda fyller 74 i desember? Se flere bilder av Jane Fonda i bildeviseren under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hvor gammel synes du Jane Fonda ser ut?Jane Fonda er en levende legende. Den nå 73-år gamle skuespilleren har sju Oscar-nominasjoner, tre ektemenn og over 20 treningsvideoer bak seg.

Og selv om det ikke bare er tiden som fitnessdronning hun kan takke for sitt ungdommelige utseende, ser hun uten tvil fantastisk ut.

Faktisk bedre enn noensinne, ifølge brukerne av KK.no’s motetjeneste Trendtoppen.

SE OGSÅ: Hvor gammel tror hun at hun er?

55- 60 år
 
487 (27%)
50 - 55 år
 
471 (27%)
60 - 65 år
 
309 (17%)
45 - 50 år
 
233 (13%)
40 - 45 år
 
93 (5%)
65 - 70 år
 
73 (4%)
Like gammel som hun er, 73 år
 
50 (3%)
Eldre enn hun 73 år
 
33 (2%)
Under 40
 
28 (2%)

Stråler i Cannes

Under årets filmfestival i Cannes viser Jane Fonda at den røde løperen ikke bare er for unge stjerner. Ikke kroppsnære kjoler heller.

Bildet av en smilende Fonda i langermet fotsid kjole med bare skuldre (lenke til Trendtoppen) har fått hele 88 prosent av Trendtoppen-brukerne til å klikke på elsker det-knappen.

- Her ser hun fantastisk ut, veldig klassisk og elegant. Nydelig farge til henne, kommenterer Tina.

- Hun ser flottere ut enn noen gang, konkluderer rett og slett en annen.

- Herlighet for en kropp!

En annen kjole Fonda bar i Cannes, en hvit Emilio Pucci-kjole (lenke til Trendtoppen), blir ikke like godt likt. Men folk lar seg likevel imponere over Jane Fonda.

- Jeg likte ikke farge og mønster til henne, men den kroppen! kommenterer Tina.

- Kjolen ble litt snodig, men herlighet for en kropp, skriver Jadda.

SE OGSÅ: De hvitkledde stråler i Cannes

Se store bilder av kjolene her:


Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet, eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på og si din mening om antrekkene, og du er med på å bestemme hvem som havner på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer