Hertuginne Kate:

Hertuginne Kates geniale sko- og strømpebuksetriks

Dette må vi teste!

HERTUGINNE KATE: Når det kommer til sko, spesielt høye hæler, sitter hertuginnen på mange triks. FOTO: NTB Scanpix
HERTUGINNE KATE: Når det kommer til sko, spesielt høye hæler, sitter hertuginnen på mange triks. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi vet allerede at hertuginnen av Cambridge (36) er stor fan av høye hæler som matcher hudtonen hennes. Hertuginnen har faktisk valgt slike hæler hver gang hun har vist frem et nytt tilskudd til familien.

Ettersom hælene kommer i en nøytral farge passer de godt til de fleste antrekk. Og ettersom at fargen på akkurat hennes sko passer til hertuginnens hudtone, vil det skape en illusjon av lengre bein. Det samme gjør den spisse tuppen skoene hennes ofte har. Et godt tips til deg som er ute etter å skape denne illusjonen!

LES OGSÅ: Eple, pære eller timeglass? Slik fremhever du DIN figur!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Man skulle tro at Kate allerede har delt nok av triks når det kommer til valg av sko, men nå kommer det jammen meg et til!

The Sun kunne nemlig avslører at hertuginnen sverger til en viss type strømpebukse. Denne har hvert fall ikke jeg sett på Kiwi før! Strømpebuksene er nemlig av typen antisklistrømpebukser!

Du har sikkert eid et par antisklisokker i din tid, men har du prøvd strømpebuksevarianten? Det er denne typen hertuginne Kate bruker slik at skoene skal holde seg på plass.

Bruker for store sko

Men det er ikke bare hertuginne Kate som sitter på noen skorelaterte triks. Svigerinnen hennes, hertuginne Meghan (37), får mye oppmerksomhet for antrekkene sine, og i det siste har valg av sko stått i fokus. Og grunnen til det? De er for store!

Ifølge The Suns moteeksert Harriet Davey handler det om at hertuginnen ønsker å ta forholdsregler med tanke på gnagsår og vonde føtter.

- Det er mange kjendiskvinner som går opp både én og to størrelser når de velger ut sko i skoavdelingen når de skal på events eller rød løper-arrangementer, og det for én spesiell grunn: nemlig å unngå gnagsår, forklarer hun i The Sun-artikkelen.

LES OGSÅ: Ser du etter flere gode råd mot gnagsår? Sjekk ut denne saken!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer