Hertuginne Kate:

Hertuginne Kates geniale sko- og strømpebuksetriks

Dette må vi teste!

HERTUGINNE KATE: Når det kommer til sko, spesielt høye hæler, sitter hertuginnen på mange triks. FOTO: NTB Scanpix
HERTUGINNE KATE: Når det kommer til sko, spesielt høye hæler, sitter hertuginnen på mange triks. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi vet allerede at hertuginnen av Cambridge (36) er stor fan av høye hæler som matcher hudtonen hennes. Hertuginnen har faktisk valgt slike hæler hver gang hun har vist frem et nytt tilskudd til familien.

Ettersom hælene kommer i en nøytral farge passer de godt til de fleste antrekk. Og ettersom at fargen på akkurat hennes sko passer til hertuginnens hudtone, vil det skape en illusjon av lengre bein. Det samme gjør den spisse tuppen skoene hennes ofte har. Et godt tips til deg som er ute etter å skape denne illusjonen!

LES OGSÅ: Eple, pære eller timeglass? Slik fremhever du DIN figur!

Man skulle tro at Kate allerede har delt nok av triks når det kommer til valg av sko, men nå kommer det jammen meg et til!

The Sun kunne nemlig avslører at hertuginnen sverger til en viss type strømpebukse. Denne har hvert fall ikke jeg sett på Kiwi før! Strømpebuksene er nemlig av typen antisklistrømpebukser!

Du har sikkert eid et par antisklisokker i din tid, men har du prøvd strømpebuksevarianten? Det er denne typen hertuginne Kate bruker slik at skoene skal holde seg på plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer