Meghan Markle:

Hertuginne Meghan fikk spesiell gave av dronningen

«Vi håper Buckingham Palace kommer til å gi oss mer informasjon», skriver britisk reporter på Twitter.

Hertuginne Meghan fikk spesiell gave av dronningen
Publisert
Sist oppdatert

I dag var dagen da hertuginne Meghan (36) dro på sitt første rojale oppdrag alene med dronning Elizabeth (92). I den anledning hadde hun fått en spesialsydd kjole fra Givenchy. Det er Clare Waight Keller som står bak kjolen, samme designer som også lagde den første brudekjolen til den nye hertuginnen.

Etter bryllupet, som fant sted 19. mai, har Meghan gått for duse farger i antrekkene sine, og matchet hver kjole med en hatt som er blitt plassert litt på siden av hodet hennes.

LES OGSÅ: 4 plagg som gir deg Meghan Markle-looken

Men da 36-åringen skulle på sitt første oppdrag alene med dronningen, gikk hun for utslått hår uten hatt og en kremfarget kjole. Til kjolen brukte hun et par enkle, sorte pumps, en sort clutch og et sort belte i livet. På ringfingeren glitret diamantene, mens i ørene hang det noen små, lekre perleøredobber.

Ifølge The Sun-journalist Emily Andrews, skal dette være en gave fra dronningen. Dette skriver hun på sin private Twitter-konto, hvor hun også har svart på spørsmål fra følgerne sine.

En bruker lurer på om hun har fått låne dem eller om det er en gave, og til det svarer journalisten følgende: «De er en gave fra Hennes Majestet. Vi håper Buckingham Palace kommer til å gi oss mer informasjon, men det ser ut til at øredobbene er gamle og at de derfor mest sannsynlig kommer fra dronningens personlige samling i stedet for en butikk.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer