Kongelige antrekk:

Hertuginne Meghan hadde på seg en kjole og nå vil vi ha den

Den er dyr, men vi har funnet en løsning!

KONGELIGE ANTREKK: Hertuginne Meghan har stadig på seg kjoler vi selv skulle ønske vi hadde i klesskapet vårt. Foto: Scanpix
KONGELIGE ANTREKK: Hertuginne Meghan har stadig på seg kjoler vi selv skulle ønske vi hadde i klesskapet vårt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Matchende sett har virkelig vært i vinden i år. Det har også dressen, som i bunn og grunn er et matchende sett. Den siste tiden har vi sett at flere moteprofiler har gått for dresser i flere farger og snitt.

Kjendisene har også falt helt pladask for dressen! Cate Blanchett (49), Bella Hadid (21) og Lea Seydoux (32) er bare noen få av kjendiskvinnene som har brukt dress i det siste!

I DRESS: Bella Hadid. Foto: Scanpix
I DRESS: Bella Hadid. Foto: Scanpix Vis mer

Nå har trenden kommet seg til det britiske kongehuset - med en liten vri. Hertuginne Meghan (37) får stadig oppmerksomhet for antrekkene sine og nylig gikk hun for en look vi ikke har klart å gi helt slipp på.

Prins Harry (33) og hertuginnen så nylig musikalen Hamilton i forbindelse med et veldedighetsarrangement, og i den anledning hadde Meghan tatt på seg en blazerkjole! Håret hadde hun satt opp i en knute og til den svarte kjolen brukte hun svarte, spisse pumps og toppet det hele med en clutch i gull. Enkelt, men så fint og elegant!

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan fikk spesiell gave av dronningen

SÅ ELEGANT: Hertuginnen stråler i dette antrekket! Foto: Scanpix
SÅ ELEGANT: Hertuginnen stråler i dette antrekket! Foto: Scanpix Vis mer

Selv om stilen til hertuginnen ikke har endret seg så drastisk etter at hun og prins Harry ble sammen, har hun måtte gjøre noen justeringer.

Det skal faktisk ha seg sånn at dronningen selv har innført et par regler når det kommer til kleskode for hertuginnene. Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Cosmopolitan og The Sun, skal dronningen visstnok ikke tillate at knærne synes.

LES OGSÅ: Slik legger du hertuginne Meghans bryllupssminke

BLAZERKJOLE: Denne varianten er fra Judith & Charles og koster 5000 kroner. Foto: Scanpix
BLAZERKJOLE: Denne varianten er fra Judith & Charles og koster 5000 kroner. Foto: Scanpix Vis mer

Antrekkene til de kongelige bærer også preg av et langt stivere uttrykk. Og selv om man selvfølgelig skal respektere dronningens regler, elsker vi at hertuginne Meghan fremdeles er tro til sin stil. Hun lot til og med knærne synes under daten med prins Harry!

Synlige knær eller ei, vi vil ha kjolen din, Meghan! Kjolen er fra merket Judith & Charles og koster dessverre 5000 kroner ... Men da er det bare en ting å gjøre: finne et budsjettvennlig alternativ!

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer