Meghan Markle:

Hertuginne Meghan i norsk design

Hertuginnen gikk for en sporty stil på New Zealand.

I NORSK DESIGN: Hertuginne Meghan vandret gjennom skogene på New Zealand med prins Harry i jakke fra Norrøna. Foto: Scanpix
I NORSK DESIGN: Hertuginne Meghan vandret gjennom skogene på New Zealand med prins Harry i jakke fra Norrøna. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 16 dager har hertugparet av Sussex besøkt Australia, Fiji, Tonga og New Zealand. I løpet av den tiden har gravide hertuginne Meghan (37) vist oss en rekke flotte antrekk. Deriblant noen lekre, sommerlige kjoler.

Men det hele toppet seg på den siste delen av reisen til paret, da hertuginnen vandret rundt i litt kjøligere temperaturer i skogene i New Zealand iført en jakke fra norske Norrøna.

LES OGSÅ: Makeupartisten avslører hvordan du legger samme sminke som hertuginne Meghan

Helt siden det ble kjent at den tidligere skuespilleren hadde et forhold til prins Harry (34), har hun fått massiv oppmerksomhet - blant annet for klesstilen hennes. Nå er de gift og interessen er fortsatt på topp! Det går sjelden en dag forbi uten at noen har skrevet om antrekkene til hertuginnen - spesielt i utenlandske medier.

Motenettstedet Fashionista har faktisk en egen spalte som heter «Meghan wore a thing». Så å si hver eneste gang Meghan har på seg noe nytt, er Fashionista ute med spalten sin og snakker om hva hertuginnen av Sussex har hatt på seg.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer