Meghan Markle:

Hertuginne Meghan i norsk design

Hertuginnen gikk for en sporty stil på New Zealand.

I NORSK DESIGN: Hertuginne Meghan vandret gjennom skogene på New Zealand med prins Harry i jakke fra Norrøna. Foto: Scanpix
I NORSK DESIGN: Hertuginne Meghan vandret gjennom skogene på New Zealand med prins Harry i jakke fra Norrøna. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 16 dager har hertugparet av Sussex besøkt Australia, Fiji, Tonga og New Zealand. I løpet av den tiden har gravide hertuginne Meghan (37) vist oss en rekke flotte antrekk. Deriblant noen lekre, sommerlige kjoler.

Men det hele toppet seg på den siste delen av reisen til paret, da hertuginnen vandret rundt i litt kjøligere temperaturer i skogene i New Zealand iført en jakke fra norske Norrøna.

LES OGSÅ: Makeupartisten avslører hvordan du legger samme sminke som hertuginne Meghan

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Helt siden det ble kjent at den tidligere skuespilleren hadde et forhold til prins Harry (34), har hun fått massiv oppmerksomhet - blant annet for klesstilen hennes. Nå er de gift og interessen er fortsatt på topp! Det går sjelden en dag forbi uten at noen har skrevet om antrekkene til hertuginnen - spesielt i utenlandske medier.

Motenettstedet Fashionista har faktisk en egen spalte som heter «Meghan wore a thing». Så å si hver eneste gang Meghan har på seg noe nytt, er Fashionista ute med spalten sin og snakker om hva hertuginnen av Sussex har hatt på seg.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

- I dag har vært en uvanlig dag

Jens Løland, E-Commerce Manager i Norrøna Sport, forteller til KK at denne dagen har vært alt utenom det vanlige.

- I dag har vært en uvanlig dag. Nettbutikken har fått mye trafikk fra blogger og nettsider som følger hertuginne Meghan. Jakken hun brukte er i dag vår nest mest besøkte side etter forsiden. Det har gått unormalt mye av både dame- og herreversjonen av jakken.

Det har seg nemlig slik at prins Harry brukte den samme jakken før han ga den til hertuginnen.

Hertuginne Meghan i norsk design

Elisa Røtterud jobber som Storyteller i Norrøna, hvor hun blant annet jobber med presse og innholdsproduksjon. Til KK forteller hun at stemningen er på topp på kontoret i dag.

- Vi er utrolig glade! Det er så moro at prins Harry og hertuginne Meghan bruker den samme jakken fra Norrøna. Vi har hørt rykter om at prins Harry liker Norrøna, så det var artig å se bildene.

Du kan se Norrøna-logoen øverst til høyre på jakken til hertuginnen. Foto: Scanpix
Du kan se Norrøna-logoen øverst til høyre på jakken til hertuginnen. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 7 ganger Meghan og Harry valgte å hylle Diana under bryllupet

Til info: Vi gjør oppmerksom på at Elisa Røtterud er en av bloggerne til AdLink. AdLink og KK eies av Aller Media.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer