Hår

Hestehalen er hetere enn noensinne!

Hestehalen er ikke lenger bare en enkel løsning på travle eller dårlige hårdager. Den avslappede frisyren har fått en oppgradering og har blitt en kjendisfavoritt på den røde løperen!

Hestehalen er hetere enn noensinne!
Publisert
Sist oppdatert

 - Trendene på den røde løperen følger ofte det vi ser på catwalkene, hvor vi ser at det er mye hestehaler blant annet på vår- og sommervisningene hos motehus som Stella McCartney, Jason Wu, Derek Lam, Altuzarra og Lanivn, forteller STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim.

Hestehalen er hetere enn noensinne!

CATWALK-TREND: Håret ble stylet i hestehale hos flere av de største motehusene på visningene for vår- og sommerkolleksjonene. Her ser vi hestehaler på catwalkene hos (fra venstre) Stella McCartney, Jason Wu og Altuzarra. Foto: All Over.

- Det var spesielt de lave hestehalene som var å se på catwalkene denne sesongen, men på den røde løperen ser vi hestehaler i alle varianter. Alt fra lave eller høye til stramme eller løse.

Les også: Naturlig hår på catwalkene

Hestehalen er hetere enn noensinne!

MOTEIKON: Olivia Palermo er et verdenskjent moteikon, og er alltid tidlig ute med trendene. Her har Palermo stylet håret i en lav og avslappet hestehale på lansering og jubileum for MONTBLANC Meisterstück Collection. Foto: All Over.

  - Hestehalen er enkel å få til og det ser kult ut. Man kan variere frisyren ved å bruke løshår for lengde og volum, krølltang for å få struktur eller hårpudder for løft i røttene og en tørr finish, sier Mari.

Hestehalen er hetere enn noensinne!

MODELLSTIL: Tidligere supermodell Heidi Klum styler ofte håret i hestehale for den røde løperen. Foto: All Over.

Hestehalen er hetere enn noensinne!

ELEGANT: De unge skuespillerne Emma Watson (til venstre) og Emma Roberts gikk for en elegant frisyre med lav hestehale i sideskill og glatt finish. Foto: All Over.

 - Personlig liker jeg best hestehalen når den ikke er helt perfekt, men litt tilfeldig og avslappet. Det er både sommerlig og sexy. Man kan være kreativ når man styler håret i hestehale - fiskebensfletter og sjal rundt håret er fint og lekent i kombinasjon med hestehalen, tipser Mari.

Hestehalen er hetere enn noensinne!

Les også: To hårtrender du fikser selvFLETTE: Supermodell Erin Wasson (til venstre) og moteikon og designer Nicole Richie flettet hestehalen i fiskebensflette for den røde løperen. Foto: All Over. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer