Hår

Hestehalen er hetere enn noensinne!

Hestehalen er ikke lenger bare en enkel løsning på travle eller dårlige hårdager. Den avslappede frisyren har fått en oppgradering og har blitt en kjendisfavoritt på den røde løperen!

Hestehalen er hetere enn noensinne!
Publisert
Sist oppdatert

 - Trendene på den røde løperen følger ofte det vi ser på catwalkene, hvor vi ser at det er mye hestehaler blant annet på vår- og sommervisningene hos motehus som Stella McCartney, Jason Wu, Derek Lam, Altuzarra og Lanivn, forteller STYLEmags skjønnhetsansvarlig Mari Fossheim.

CATWALK-TREND: Håret ble stylet i hestehale hos flere av de største motehusene på visningene for vår- og sommerkolleksjonene. Her ser vi hestehaler på catwalkene hos (fra venstre) Stella McCartney, Jason Wu og Altuzarra. Foto: All Over.

- Det var spesielt de lave hestehalene som var å se på catwalkene denne sesongen, men på den røde løperen ser vi hestehaler i alle varianter. Alt fra lave eller høye til stramme eller løse.

Les også: Naturlig hår på catwalkene

MOTEIKON: Olivia Palermo er et verdenskjent moteikon, og er alltid tidlig ute med trendene. Her har Palermo stylet håret i en lav og avslappet hestehale på lansering og jubileum for MONTBLANC Meisterstück Collection. Foto: All Over.

  - Hestehalen er enkel å få til og det ser kult ut. Man kan variere frisyren ved å bruke løshår for lengde og volum, krølltang for å få struktur eller hårpudder for løft i røttene og en tørr finish, sier Mari.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer