Sko

Hestehovskoene koster 12 000 kroner

De mildt sagt spesielle skoene er laget av karbonfiber og 5000 ekte hårstrå fra hest.

GARANTERT OPPMERKSOMHET: Disse skoene er ikke for deg som foretrekker å være veggpryd, og er naturtro etterligninger av ekte hestehover. Foto: All Over Press
GARANTERT OPPMERKSOMHET: Disse skoene er ikke for deg som foretrekker å være veggpryd, og er naturtro etterligninger av ekte hestehover. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har tidligere skrevet om flere sko med utseende utenom det vanlige.

Blant annet Lady Gagas hælløse plattåsko, sko hvor tærne er i fokus og klumpfot-skoene til Alexander McQueen.

Nå har en ny raring kommet galloperende til samlingen: Hestehovskoen.

SE OGSÅ: Spice Girls-sålen er tilbake!

Til salgs

Tre par spesialdesignede sko – som ser ut som de er laget av hesteføtter og -legger – skal selges på National Hunt Festival i Cheltenham i England, melder BBC.co.uk.

Og selv om skoenes utseende er det mest sensasjonelle, er prislappen ikke langt unna: 1300 britiske pund – eller cirka 12 000 norske kroner.

Skoene er laget av karbonfiber og 5000 ekte hårstrå fra hest. Årsaken til det kreative påfunnet er National Hunt-festivalens hundreårsjubileum.

Se store bilder her:


Går til en god sak

De tre parene med hestehover skal selges for samme pris, og inntektene vil gå til The Prostate Cancer Charity – en veldedighetsorganisasjon for prostatakreftrammede.

Og hvis du ennå er i tvil om du bør investere i et lignende par, er i alle fall hestehovskomodell Louise Dainton (25) sikker i sin sak.

- Det er nok ikke for alle, men jeg vil definitivt ha et par med hover, sier hun til bbc.co.uk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer