Bli ny:

– Hilde fortjener å skinne!

Lene meldte Hilde på Bli ny for at venninnen skulle få stråle på 50-årsdagen sin.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg vil melde på min herlige venninne, Hilde, som alltid stiller opp for ­andre. Som person er hun utrolig snill og empatisk, og så har hun mye humor. Hun har et hektisk liv med jobb, to tenåringssønner og hund, og i tillegg jobber hun frivillig med barn og unge for Røde Kors.

Hilde har de siste årene jobbet litt som skuespiller i både reklamefilmer og andre produksjoner, og er en person som sier ja til livet! Hun har nettopp fylt 50, men ikke fått feiret på grunn av pandemien. Jeg ønsker å gi henne en ny og strålende stil til feiringen! Håper denne dagen vil gi henne en skikkelig vitamininnsprøytning.

Hildes stil er klassisk og sporty, og jeg skulle gjerne sett henne i flere feminine antrekk. Jeg vet at hun shopper lite til seg selv, og prioriterer sønnene sine framfor seg selv.

I klesskapet hennes er det mye likt, og for det meste strikkegensere og ensfargede topper. Det kan fort bli litt kjedelig, og jeg unner Hilde fine jobbantrekk og en nydelig kjole til 50-årsdagen.

Til vanlig bruker hun lett makeup, men hun kan absolutt tørre bruke litt mer sminke. Og så har hun så fine krøller som må framheves!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer