Bli ny:

– Hilde fortjener å skinne!

Lene meldte Hilde på Bli ny for at venninnen skulle få stråle på 50-årsdagen sin.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg vil melde på min herlige venninne, Hilde, som alltid stiller opp for ­andre. Som person er hun utrolig snill og empatisk, og så har hun mye humor. Hun har et hektisk liv med jobb, to tenåringssønner og hund, og i tillegg jobber hun frivillig med barn og unge for Røde Kors.

Hilde har de siste årene jobbet litt som skuespiller i både reklamefilmer og andre produksjoner, og er en person som sier ja til livet! Hun har nettopp fylt 50, men ikke fått feiret på grunn av pandemien. Jeg ønsker å gi henne en ny og strålende stil til feiringen! Håper denne dagen vil gi henne en skikkelig vitamininnsprøytning.

Hildes stil er klassisk og sporty, og jeg skulle gjerne sett henne i flere feminine antrekk. Jeg vet at hun shopper lite til seg selv, og prioriterer sønnene sine framfor seg selv.

I klesskapet hennes er det mye likt, og for det meste strikkegensere og ensfargede topper. Det kan fort bli litt kjedelig, og jeg unner Hilde fine jobbantrekk og en nydelig kjole til 50-årsdagen.

Til vanlig bruker hun lett makeup, men hun kan absolutt tørre bruke litt mer sminke. Og så har hun så fine krøller som må framheves!

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Hilde har en fantastisk utstråling som fortjener en stil som matcher, sier Cecilie Krogh, som er stylist.

 • Hun trenger virkelig ikke å gjemme seg bort i kjedelige klær. Jeg ville vise henne at farger og delikate mønster ikke trenger å gå utover komforten, og samtidig få henne til å stråle.
 • Rødt er en herlig farge som virkelig synes. Bruker du klær i sterke farger, er snittet desto viktigere, så velg passformer som framhever figuren din.
 • Jeans kan dresses opp eller ned – avhengig av styling. Ved å velge en jeans med god stretch og høyt liv, vil buksen framheve formene på en flatterende måte.
ETTER: Kjole (kr 600, Lindex) og smykke (kr 600) og armbånd (kr 400 pr. stk., alle fra Nettgullsmeden). Tips! Skjortekjolen er både elegant og feminin, og framhever figuren med belte i livet. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 600, Lindex) og smykke (kr 600) og armbånd (kr 400 pr. stk., alle fra Nettgullsmeden). Tips! Skjortekjolen er både elegant og feminin, og framhever figuren med belte i livet. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Hilde har fantastiske krøller de fleste bare kan drømme om, sier Cecilie, som er hårstylist og eier av Vest.

 • Jeg ville gi henne en klipp og farge som får fram de naturlige bevegelsene i håret.
 • For å få en farge som ikke krever for mye vedlikehold, er foliestriper et godt valg. Når etterveksten melder seg, unngår du en hard overgang.
 • Hilde har fått noen grå hår, og jeg ønsket å gi henne litt mer varme. Jeg brukte derfor to ulike varme lystoner. Et krøllet hår krever en god klipp. Vi klippet av en del lengde og fikk volumet og bevegelsen i håret tilbake.
 • For at krøllene til Hilde ikke skal oppleves tunge, er det smart å klippe dem opp. Et tips er å punktklippe håret, slik at det ikke blir harde kanter. Da holder både fasong og form seg bedre.
Bluse (kr 300) og jeans (kr 600, begge fra Lindex). Tips! Blomsterprint er alltid en sikker vinner om sommeren! FOTO: Astrid Waller
Bluse (kr 300) og jeans (kr 600, begge fra Lindex). Tips! Blomsterprint er alltid en sikker vinner om sommeren! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Øynene til Hilde glitrer, og vi ville legge makeup som tydeliggjør dem, sier Cecilie.

 • Legg først et tynt lag med foundation, som hjelper med å dempe ujevnheter i huden. Bruk en god kost eller svamp til å påføre. Til en voksen hud er det fint å velge en som gir masse fukt.
 • På øyelokkene la vi en varm, gullfarget tone. Bruk en fluffy kost til påføring, da slipper du harde overganger.
 • Ved å bruke en varm tone på øyesminken framhever vi varmen i håret, samtidig som vi spiller på kontrastene til de isblå øynene hennes.
 • På leppene la vi lipliner på hele leppen. Om leppestiften du legger over, forsvinner, sitter du ikke igjen med kun en ring rundt leppene, men fortsatt en jevn farge.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du håret

1. Bruk et håndkle til å klemme vannet ut av håret etter vask. Unngå mye friksjon, da blir krøllene vanskeligere å style. For å samle krøllene er hårskum et suverent produkt. Bruk en grov kam, og fordel produktet fra rot til spiss.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Noen ganger kan det være fint å hjelpe krøllene i riktig retning. Bruk en god krølltang for å gi dem enda mer definisjon. Et tips er å ikke dele inn håret for mye, men å lage krøllene litt vilkårlig for et naturlig resultat.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Finn fram naturbørsten, og tuper forsiktig inn mot hodebunnen. Unngå å gre for mye i krøllene, da kan håret fort se frizzy og bustete ut. Avslutt med hårspray.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer