Kjole til bryllup:

Hilde står bak bryllupskjolen «alle» vil ha

Det hele startet hjemme i tv-stua.

HILDE HAGEN: Den norske gründeren har hatt stor suksess med merket Whitestory & Friends. Foto: Whitestory & Friends
HILDE HAGEN: Den norske gründeren har hatt stor suksess med merket Whitestory & Friends. Foto: Whitestory & Friends Vis mer
Publisert

For noen år siden sa Hilde Hagen opp jobben sin hos et dansk smykkemerke og kjøpte en enveisbillett til Asia for å finne ut av hva hun ønsket å gjøre de kommende årene.

På samme tid fridde kjæresten og plutselig skulle ikke Hilde bare finne ut av hva hun ønsket å jobbe med, hun skulle også planlegge et bryllup.

Bryllupsplanleggingen startet ganske umiddelbart etter at hun sa «ja». Da det nyforlovede paret var på reise i Australia, forelsket Hilde seg i den bohemske og romantiske stilen der, og begynte å skisse sin egen kjole da hun kom tilbake til Norge.

- Mens jeg fullførte designet av kjolen min, merket jeg at venner og bekjente var interesserte i prosjektet og stilen jeg hadde gått for.

Det var da hun fikk ideen til Whitestory.

Bar på en gründerdrøm

Hvilken vei Hilde skulle gå nå oppsto altså ikke på rundtur i Asia, men hjemme i hennes egen stue: Hun skulle produsere og selge sine egne brudekjoler.

Hun har tidligere hatt ideer til andre selskaper og konsepter, så alt lå til rette for å starte noe opp på egenhånd.

- Selv om det naturligvis føltes litt skummelt, var det mest av alt veldig spennende. Det finnes jo ingen garanti for at det skal gå bra, men heller ikke så mye å tape på å prøve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer