Caia Cosmetics

Hinter om stjernesamarbeid

- Du er fyrstikken, og jeg er lunta.

CAIA COSMETICS: Hva skjer her? Influenser Gine Margrethe Larsen Qvale hinter om samarbeid. FOTO: Instagram @ginemargrethe.
CAIA COSMETICS: Hva skjer her? Influenser Gine Margrethe Larsen Qvale hinter om samarbeid. FOTO: Instagram @ginemargrethe. Vis mer
Publisert

Samarbeid virker etter hvert å være regelen heller enn unntaket. Og det gjelder selvsagt også i skjønnhetsverdenen.

Nå hinter den norske influenseren Gine Margrethe Larsen Qvale om et samarbeid med hele Sveriges influenser Bianca Ingrosso og hennes sminkemerke Caia Cosmetics.

Fansen ventet i kø i timesvis da Caia Cosmetics åpnet sin første butikk i Stockholm. Video: Ida Elise Eide Einarsdóttir/KK Vis mer

- Du er fyrstikken, og jeg lunta, skriver Qvale til bildet av de to som tar en selfie iført morgenkåper i en seng med sminke.

Det delte den norske influenseren mandag kveld til sine 675 000 Instagram-følgere.

Og flere vil hun mest sannsynlig få alt etter som hva samarbeidet egentlig går ut på.

For kortene er foreløpig holdt nokså tett til brystet. Men Qvale tagget både Bianca Ingrosso og også sminkemerket hennes.

Ingrosso har kommentert innlegget med en rekke smileys mens hennes bestevenninne og kollega Lovisa Worge, som forøvrig står bak smykkemerket Ani Jewels sammen med den svenske superinfluenseren, har postet en rekke emojis med hjerteøyne og hjerter rundt.

Søndag postet Qvale et bilde av seg selv sittende i et badekar. Til bildet skriver hun:

- Ringer mine favoritter for å si at dere må være klare 7. desember. Dere vil elske det!

Den norske influenseren er ambassadør for sminkemerket, men nå kan det virke som om samarbeidet er tatt steget videre.

Opptakten til det vi fortsatt ikke vet helt hva er minner om fremgangsmåten til eksempelvis Matilda Djerf og Sofia Richie da de «teaset» sitt samarbeid nå nylig.

Det ble forøvrig sammenliknet med om Kylie Jenner og Hailey Bieber skulle ha slått hodene sammen. Så da er Qvale og Ingrosso den skandinaviske varianten?

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet