Mote & Trender

Hipp hippie

Hippiene eide verden på 70-tallet. Gutttene gikk i ettersittende polyesterbukser, åpne skjorter og gullkjeder. Jentene holdt seg til trange, utringede kjoler, stiletthæler og store belter.

Grønne sko fra Marc Jacobs  (kr 2100)
Grønne sko fra Marc Jacobs (kr 2100) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bildet i toppen: I dette tiåret ofret jenter villig helse og ankler for noen skikkelig høye platåsko. De er tilbake i motebildet igjen. Her i grønn fløyel med stein på tåen (kr 3500, Marc Jacobs/Soul).

70-tallsretro fra Roberto Cavalli.Han har som kjent hatt besøk av både Celina Midelfart og Victoria Beckham på yachten sin. Kanskje får vi se en av dem i dette antrekket i sommer?
70-tallsretro fra Roberto Cavalli.Han har som kjent hatt besøk av både Celina Midelfart og Victoria Beckham på yachten sin. Kanskje får vi se en av dem i dette antrekket i sommer? Vis mer
Psykedelisk i knallfarger(kr 1600, Tsubi/Hassan& Den Dama).
Psykedelisk i knallfarger(kr 1600, Tsubi/Hassan& Den Dama). Vis mer
Tidligere førstedame Jacqueline Kennedy Onassis i 1973, med tidsriktige solbriller og etasjehøyt hår.
Tidligere førstedame Jacqueline Kennedy Onassis i 1973, med tidsriktige solbriller og etasjehøyt hår. Vis mer
Absolutt nostalgisk i både form og farge slår an, selv om tiden ikke kan stilles tilbake(kr 250, Kitschof Sweden).
Absolutt nostalgisk i både form og farge slår an, selv om tiden ikke kan stilles tilbake(kr 250, Kitschof Sweden). Vis mer
Stil-ikon: Tidligere Charlies Angels-babe Farrah Fawcett og hennes hårvipp blir fremdeles kopiert. Til og med Madonna elsker stilen!
Stil-ikon: Tidligere Charlies Angels-babe Farrah Fawcett og hennes hårvipp blir fremdeles kopiert. Til og med Madonna elsker stilen! Vis mer
Detaljer som synes: Kult armbånd (kr 150,Glitter).Party  party:Ingenting ers om en glorete veske når man skal slå seg løs på byen(kr 365, Accessorize).
Detaljer som synes: Kult armbånd (kr 150,Glitter).Party party:Ingenting ers om en glorete veske når man skal slå seg løs på byen(kr 365, Accessorize). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer