Designere

Hjelp, badeskoen er tilbake!

Vi trodde neppe vi skulle se den igjen.

TILBAKE TIL BARNDOMMEN: Fargerike badesko er topp mote denne sommeren! Foto: Produsenter
TILBAKE TIL BARNDOMMEN: Fargerike badesko er topp mote denne sommeren! Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Husker du badeskoene du brukte da du var barn? De gode vennene som passet på at føttene hadde det bra da du krabbet rundt i fjæra på jakt etter skjell og krabber? Nå er de tilbake i motebildet! Forskjellen fra da du var liten, er bare at disse er like velegnet på fest som på stranden.

Et motemust!

Det fargerike plastikk-fottøyet er nemlig sommerens hippeste trend, både over og under vann. Men også på catwalken. Designere som See by Chloe og Tory Burch har begge knall gule varianter i sine kolleksjoner.
 • Les også: Sko som gir sexy bein
 • Badesko for enhver

  Skoene finnes i alle slags varianter. Alt fra den gode gamle modellen med ankelrem til høye hæler.Noen er dessuten mer praktiske og bevegelige enn andre.

  Sjekk ut 12 varianter under:

  Flate fornuftige fristelser

  Er ikke badesko det du drømmer mest av alt om akkurat nå? Kanskje du heller vil kjøpe et par gode sandaler? Da lønner det seg å bruke god tid i butikken. Hvor stabilt sitter skoen på foten? Gir den ekstra støtte til hælen? Sjekk også ut hvor solid og myk sålen virker, og om den former seg etter foten.

  Kan brukes til alt

  Enten du vil bruke jeans, shorts eller kjole - flate sandaler passer til alt.Nå er de dessuten ekstra fargesprakende, så det er på full tid å komme i sommermodus.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer