Våremoten 2010

Hjelp, her er chartermoten

Nå er det rumpetaske, sykkelshorts og sokker i sandalene for alle penga. Hipp hurra eller skrekk og gru?

CHARTER-LOOKEN ER TILBAKE: Marc Jacobs gikk for både rumpetaske og sykkelbukse, mens Louis Vuitton slo et slag for mini-ranselen. Mageveske med nagler (kr 180, Gina Tricot) og mini-ransel (kr 330, Topshop).
CHARTER-LOOKEN ER TILBAKE: Marc Jacobs gikk for både rumpetaske og sykkelbukse, mens Louis Vuitton slo et slag for mini-ranselen. Mageveske med nagler (kr 180, Gina Tricot) og mini-ransel (kr 330, Topshop). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Rumpetaske, sokker i sandalene, Jesussandaler, mini-ryggsekker og sykkelshorts. Hva tenker du når du hører disse ordene?

Harry charterturist i sydenland? Jepp, det gjorde vi også. Men nå har faktisk denne beryktede chartertrenden dukket opp igjen - både på catwalken og i klesbutikkene.

Les også: Her er vårens landeplage

Stylingen avgjør

Det er likvel verdt å møte denne trenden med et åpent sinn. Her er det nemlig stylingen som gjør at du unngå å se ut som, nettopp, en turist.

Klikk på bildeviseren under og få både inspirasjon og kjøpetips.

SLIK GJØR DESIGNERNE DET:


Utskjelt moteHva liker du best?Vi skjønner godt dersom du hever øyenbrynet og er litt skeptisk. Det er få trender som har blitt skjelt ut så mye som turistmoten, og er stort sett en betegnelse for folk som ikke kan kle seg.

«Du ser ut som en turist» kommer nemlig aldri til å bli et kompliment!

Les også: Er dette lov?

«Alle» vil ha sokker i sandalene

Selv om Marc Jacobs og Louis Vuitton kombinerer rumpetaske, sykkelshorts og flate sandaler, gjør du nok lurest i å velge en av trendene av gangen. En sykkelshorts alene er for eksempel super sammen med en løs t-skjorte eller tunika.

Sokker i sandalene ble tidligere sett på som noe stygt og harry, mens nå har den utviklet seg til å bli vårens største landeplage.

La deg inspirere av designernes sokketrender her:Dersom charter-looken ikke er noe for deg, er det heldigvis nok av trender å gripe fatt i. Hvorfor ikke slå et slag for militærmoten eller finne deg et plagg i trendfargen «nude»?

Ingen av delene
 
110 (35%)
Jesussandaler
 
61 (19%)
Sykkelbuksen
 
48 (15%)
Mini-ranselen
 
38 (12%)
Sokker i sandalene
 
31 (10%)
Rumpetasken
 
27 (9%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer