Bli ny:

- Hjelp meg ut av de svarte klærne!

Merethe ville bli flinkere til å pynte seg og finne en frisyre og leppestift som kler henne.

BLI NY: Slik så Merethe ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Merethe ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg kjøper sjeldent klær, spesielt nå etter at jeg har lagt på meg. Jeg ønsker å lære meg selv å kjenne ved å få profesjonell veiledning om hva som passer meg. Er ikke så flink til å eksprimentere med klær, og stilen min er veldig kjedelig. Det aller meste jeg eier, er svart, og så legger jeg kanskje til en jakke med farge. Er fornøyd med at jeg er komfortabel med å gå i smale skjørt og sko med hæler, det liker jeg godt.

Merethe Johannessen Stølan


Alder: 45 år
Høyde: 166 cm
Størrelse: L
Hjemsted: Oslo
Sivilstatus: Gift, to barn på 8 og 11 år Yrke: Pedagogisk psykologisk rådgiver

- Jeg trenger inspirasjon til antrekk til både jobb og mer pent – for eksempel når jeg skal ut og spise middag eller ta en drink. Blir imponert av folk som pynter seg på jobb og generelt venner som kler seg fint. Ofte er det små ting som strømper, smykker eller skjerf som gir det lille ekstra.

- Husker ikke sist jeg var hos frisøren, jeg har frisørskrekk! Blir aldri fornøyd og opplever ofte at de har lite forståelse for at jeg har mye fall i håret som jeg ikke ønsker å klippe fram enda tydeligere.

- Ellers vil gjerne finne en leppestiftfarge som kler meg. Velger som regel lyserosa varianter, men det føles litt fjortis, så jeg er åpen for noe nytt. Jeg er fornøyd med leppene og øynene mine, så jeg vil gjerne framheve dem.

LES OGSÅ: - Klesstilen min er altfor feig!

Stiltips!

- Merethe kler mange ulike farger, og har nydelige bein som hun bør vise fram. Lyse plagg får Merethes nye hårfarge til å poppe, og hun kler både hvitt, krem og beige veldig godt. Også mørkere nyanser passer Merethe, og rødt er en farge hun gjerne kan bruke mer av på både klær og lepper. Beina hennes er superlekre, og bør vises fram i både kjoler og skjørt, sier Afaf Ali, som er stylist.

Et godt tips! Bruk en løs genser til de ettersittende skjørtet og få en fin kontrast i antrekket.

LES OGSÅ: Ingen av dem ble årets modell. Sjekk hvem som stakk av med den gjeve prisen!

KLÆRNE: Genser (kr 1400) og skjørt (kr 1500, begge fra Tiger of Sweden), veske (kr 1700) og sko (kr 1500, begge fra Minelli). FOTO: Astrid Waller
KLÆRNE: Genser (kr 1400) og skjørt (kr 1500, begge fra Tiger of Sweden), veske (kr 1700) og sko (kr 1500, begge fra Minelli). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Merethe har et fint hår som manglet litt liv og bevegelse. Vi klippet bort tuppene for å gjøre håret hennes sunnere og lettere, uten å fjerne for mye av lengden. Vi klippet også opp håret for å skape mer volum og fylde. Fargen Merethe fikk, er kald og klar, og står godt i stil med hennes naturlige farge, slik at etterveksten ikke vil bli for tydelig når den vokser ut. For å skape en feminin frisyre med bevegelse brukte vi en bred rettetang og laget myke bølger. Husk varmebeskyttende produkter for både hold og pleie, sier Nina Miljanic, som er frisør.

LES OGSÅ: Ifølge ekspertene er det spesielt én ting som er viktig å gjøre hvis du ønsker å unngå rynker

KLÆRNE: Kjole (kr 2700, Stefanel) og pumps (kr 1700, Cosmoparis). FOTO: Astrid Waller
KLÆRNE: Kjole (kr 2700, Stefanel) og pumps (kr 1700, Cosmoparis). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips!

- Vi la en makeup som er enkel for Merethe å legge selv i ettertid. Vi startet med å legge mineralpudder for å jevne ut hudtonen. En liten og presis kost er best å bruke rundt nesevingene og øynene, mens en stor kost som gir et naturlig resultat, passer til resten av ansiktet. På øynene la vi en baseskygge helt opp til brynet. Deretter gikk vi over med brun skygge i globallinjen og rett over. Dette løfter og skaper en fin dybde. Highlighter og bronser ble lagt for å gi huden glød. Til slutt la vi en ferskenfarget rouge på kinnene, sier Kim Hong Luong, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Slik legger du perfekte røde lepper

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer