Bli ny:

- Hjelp meg ut av komfortsonen!

Christina ønsket inspirasjon til å prøve ut antrekk som består av andre plagg enn jeans og genser.

BLI NY: Christina ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Christina ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Moren min er flink til å kle seg pent, også til hverdags. Hvis hun kjøper klær til meg, er det ofte plagg jeg liker veldig godt, men som jeg aldri ville kjøpt selv. Jeg håper å finne en feminin stil med personlighet. Nå vil jeg beskrive stilen min som traust, og jeg bruker for det meste smale jeans og ensfargede gensere med rund hals i blått og grått. Det blir fort kjedelig og upersonlig, og det er jeg ikke så fornøyd med. Kunne veldig gjerne tenke meg å prøve ulike farger, snitt og mønstre. Jeg trenger å bli utfordret til å gå ut av komfortsonen min!

Jeg er positiv, kreativ og arbeidsom. Er veldig glad i struktur og er organisert – en kontrollfrik som liker å ha en finger med i spillet på det meste som skjer både på jobb og privat. Jeg elsker å være aktiv, både selv og med barna, og aller helst utendørs. Trening har vært en stor del av livet mitt. Nå har jeg ikke like mye tid til det, men prøver å få til et par økter i uka på treningsstudio eller utendørs fordi det gir meg glede og overskudd i hverdagen.

En typisk hverdag for meg begynner med å få familien og meg selv klare til jobb og barnehage, jobb, hjem og lage middag til mannen kommer hjem, lek med barna fram til leggetid, og så avsluttes dagen enten med trening, slappe av foran tv-en eller huslige sysler.

Stiltips

Christina ønsket å leke mer med klær, og ville teste nye farger og mønstre.

  • Rosa og blått er farger som kler henne godt. I tillegg er hun superfin i jordtoner som beige og brunt, så her er det masse rom for å sprite opp klesskapet.
  • Christina ville ha en mer feminin stil, så vi gikk for et flørtende omslagsskjørt med volanger i en herlig rosafarge. Med sneakers og en avslappet T-skjorte blir stilen kul, og hun får en kontrast i antrekket som gir mer personlighet.
  • Vi stylet henne også i en stripete dress i deilige naturtoner for å vise en annen retning hun kunne gå. Begge uttrykkene kler henne godt, og er fine variasjoner til smale olabukser.
ETTER: T-skjorte (kr 600) og belteveske (kr 1700, begge fra Maud), skjørt (kr 1600, Stella Nova) og sneakers (kr 1800, J. Lindeberg). Tips! Marker midjen med en belteveske i livet. FOTO: Astrid Waller
ETTER: T-skjorte (kr 600) og belteveske (kr 1700, begge fra Maud), skjørt (kr 1600, Stella Nova) og sneakers (kr 1800, J. Lindeberg). Tips! Marker midjen med en belteveske i livet. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

Christina har flott hår som kun trengte små justeringer.

  • Etterveksten var litt hard etter forrige bleking, så vi myket opp overgangen ved å legge en bunnfarge som er lik hennes egen og duset ut mot lengdene. Vi dro også ut denne fargen i noen partier av underhåret for å skape en fin dybde. Så la vi noen lyse striper for å beholde den blonde tonen.
  • Christina trives med lengde på håret sitt, så vi beholdt det meste, men gikk for en klipp som ender like ved kragebeinet for å skape en enda fyldigere frisyre. I front fikk hun en myk, lang lugg som gir volum til sidene, noe som kler den avlange ansiktsformen henne svært godt.
  • Vi fønet håret med volumgivende mousse og gikk deretter over med krølltang. Et godt tips er å spraye glansspray i hendene og dra gjennom krøllene for å få en glansfull separering.
Blazer (kr 1600) og bukse (kr 1200, begge fra Part Two) og sandaler (kr 200, H&M). Tips!
Skap helhet i antrekket ved å velge matchende over- og underdel. FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 1600) og bukse (kr 1200, begge fra Part Two) og sandaler (kr 200, H&M). Tips! Skap helhet i antrekket ved å velge matchende over- og underdel. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

Christina både tåler og er komfortabel med makeup, så her kunne vi fokusere på både øyne og lepper.

  • Hun har tidligere tatt microblading på brynene, med dette var helt borte, så for å få fram brynene farget vi dem. Vi nappet også noe under brynet for å løfte blikket.
  • Christina har svært fin hud, så vi la kun litt foundation og en lys concealer under øynene. For å beholde den friske gløden brukte vi et solpudder og rouge med skimmer.
  • På øynene la vi primer, før vi gikk over med en lys øyeskygge som base. Deretter markerte vi med mørkebrunt og lilla.
  • På leppene gikk vi for en lipliner som er hakket mørkere enn hennes egne lepper og en klar lipgloss.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

1. Få en mykere og mer subtil variant av cateye-liner ved å bruke en øyeskygge i stedet for eyeliner. Vi la en mørkebrun skygge langs vippekanten og endte linjen i en spiss vinge for å løfte blikket.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Øyeskygge med rødlige toner vil få fram kalde og klare øyne på en lekker måte. For at skyggen og maskaraen skal smelte fint sammen, er det et smart triks å legge en mørkebrun skygge helt nede på vippekanten, sånn som vi har gjort her først.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Legg lipliner over hele leppen, og topp med en klar gloss. Dette vil gi en fin farge og glans til leppene som holder lenge, ofte enda bedre enn leppestift.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer