Bli ny:

- Hjelp meg ut av komfortsonen!

Christina ønsket inspirasjon til å prøve ut antrekk som består av andre plagg enn jeans og genser.

BLI NY: Christina ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Christina ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Moren min er flink til å kle seg pent, også til hverdags. Hvis hun kjøper klær til meg, er det ofte plagg jeg liker veldig godt, men som jeg aldri ville kjøpt selv. Jeg håper å finne en feminin stil med personlighet. Nå vil jeg beskrive stilen min som traust, og jeg bruker for det meste smale jeans og ensfargede gensere med rund hals i blått og grått. Det blir fort kjedelig og upersonlig, og det er jeg ikke så fornøyd med. Kunne veldig gjerne tenke meg å prøve ulike farger, snitt og mønstre. Jeg trenger å bli utfordret til å gå ut av komfortsonen min!

Jeg er positiv, kreativ og arbeidsom. Er veldig glad i struktur og er organisert – en kontrollfrik som liker å ha en finger med i spillet på det meste som skjer både på jobb og privat. Jeg elsker å være aktiv, både selv og med barna, og aller helst utendørs. Trening har vært en stor del av livet mitt. Nå har jeg ikke like mye tid til det, men prøver å få til et par økter i uka på treningsstudio eller utendørs fordi det gir meg glede og overskudd i hverdagen.

En typisk hverdag for meg begynner med å få familien og meg selv klare til jobb og barnehage, jobb, hjem og lage middag til mannen kommer hjem, lek med barna fram til leggetid, og så avsluttes dagen enten med trening, slappe av foran tv-en eller huslige sysler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer