BLI NY: Christina ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Christina ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Hjelp meg ut av komfortsonen!

Christina ønsket inspirasjon til å prøve ut antrekk som består av andre plagg enn jeans og genser.

Publisert

Christina Bjørnstad

Alder: 30 år
Høyde: 170 cm
Størrelse: 36/38
Hjemsted: Jessheim
Sivilstatus: Gift, to barn
Yrke: Fagleder i omsorgsbolig

Moren min er flink til å kle seg pent, også til hverdags. Hvis hun kjøper klær til meg, er det ofte plagg jeg liker veldig godt, men som jeg aldri ville kjøpt selv. Jeg håper å finne en feminin stil med personlighet. Nå vil jeg beskrive stilen min som traust, og jeg bruker for det meste smale jeans og ensfargede gensere med rund hals i blått og grått. Det blir fort kjedelig og upersonlig, og det er jeg ikke så fornøyd med. Kunne veldig gjerne tenke meg å prøve ulike farger, snitt og mønstre. Jeg trenger å bli utfordret til å gå ut av komfortsonen min!

Jeg er positiv, kreativ og arbeidsom. Er veldig glad i struktur og er organisert – en kontrollfrik som liker å ha en finger med i spillet på det meste som skjer både på jobb og privat. Jeg elsker å være aktiv, både selv og med barna, og aller helst utendørs. Trening har vært en stor del av livet mitt. Nå har jeg ikke like mye tid til det, men prøver å få til et par økter i uka på treningsstudio eller utendørs fordi det gir meg glede og overskudd i hverdagen.

En typisk hverdag for meg begynner med å få familien og meg selv klare til jobb og barnehage, jobb, hjem og lage middag til mannen kommer hjem, lek med barna fram til leggetid, og så avsluttes dagen enten med trening, slappe av foran tv-en eller huslige sysler.

Stiltips

Christina ønsket å leke mer med klær, og ville teste nye farger og mønstre.

ETTER: T-skjorte (kr 600) og belteveske (kr 1700, begge fra Maud), skjørt (kr 1600, Stella Nova) og sneakers (kr 1800, J. Lindeberg). Tips! Marker midjen med en belteveske i livet. FOTO: Astrid Waller
ETTER: T-skjorte (kr 600) og belteveske (kr 1700, begge fra Maud), skjørt (kr 1600, Stella Nova) og sneakers (kr 1800, J. Lindeberg). Tips! Marker midjen med en belteveske i livet. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

Christina har flott hår som kun trengte små justeringer.

Blazer (kr 1600) og bukse (kr 1200, begge fra Part Two) og sandaler (kr 200, H&M). Tips!
Skap helhet i antrekket ved å velge matchende over- og underdel. FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 1600) og bukse (kr 1200, begge fra Part Two) og sandaler (kr 200, H&M). Tips! Skap helhet i antrekket ved å velge matchende over- og underdel. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

Christina både tåler og er komfortabel med makeup, så her kunne vi fokusere på både øyne og lepper.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

1. Få en mykere og mer subtil variant av cateye-liner ved å bruke en øyeskygge i stedet for eyeliner. Vi la en mørkebrun skygge langs vippekanten og endte linjen i en spiss vinge for å løfte blikket.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Øyeskygge med rødlige toner vil få fram kalde og klare øyne på en lekker måte. For at skyggen og maskaraen skal smelte fint sammen, er det et smart triks å legge en mørkebrun skygge helt nede på vippekanten, sånn som vi har gjort her først.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Legg lipliner over hele leppen, og topp med en klar gloss. Dette vil gi en fin farge og glans til leppene som holder lenge, ofte enda bedre enn leppestift.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer