BLI NY: Slik så Christine ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Christine ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Hjelp meg ut av komfortsonen!

Christine ønsket seg kule og moderne hverdagsantrekk. Det fikk hun!

Publisert

Christine Esaiassen

Alder: 31 år
Høyde: 163 cm
Størrelse: M/L
Hjemsted: Kongsberg
Sivilstatus: Forlovet
Yrke: Miljøarbeider

Stilen min vil jeg beskrive som avslappet og praktisk, men jeg skulle ønske den var mer kul og moderne. Camilla Pihl har en stil jeg beundrer, hun kler seg sånn som jeg liker.

– Jeg bruker for det meste grått, svart og jordtoner, og synes klærne mine er litt for kjedelige. Samtidig er innholdet i klesskapet mitt ganske kaotisk. Det jeg trenger mest, er hverdagsantrekk, men jeg ønsker meg inspirasjon og hjelp til å komme litt ut av komfortsonen.

Min naturlige hårfarge er kommunegrå, så jeg striper det lysere. Jeg er villig til å klippe meg, men ikke helt kort, og jeg ønsker heller ikke å bli mørk i håret.

Av makeup bruker jeg maskara, eyeliner, brynspenn og litt foundationen ved behov. I hverdagen bruker jeg 15–20 minutter på badet, og øynene mine er det jeg er mest fornøyd med. Vil gjerne lære meg mer om sminke, og det å sminke meg naturlig og pent.

Skogsturer er noe av det jeg setter mest pris på, og jeg går tur i skogen stort sett hver dag – det er min form for trening. Vil beskrive meg selv som en blid og fornøyd person som bruker tiden min på hundene, barna, jobb og skole.

Stiltips

- Christine ønsket seg hverdagsfine antrekk som hun kan bruke til flere anledninger, sier Afaf Ali, som er stylist.

ETTER: Genser (kr 400, Kappahl), bukse (kr 300, Lindex) 
 og sko (kr 1900, Bogner). Bildet på veggen er tatt av Ole Marius Jørgensen. Tips! Hvite sneakers funker alltid - enten det er til dressbukse, jeans eller kjole. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Genser (kr 400, Kappahl), bukse (kr 300, Lindex) og sko (kr 1900, Bogner). Bildet på veggen er tatt av Ole Marius Jørgensen. Tips! Hvite sneakers funker alltid - enten det er til dressbukse, jeans eller kjole. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Christine hadde mange ulike hårfarger etter flere runder med farging hos frisør og hjemmestriping, sier RIkke Holtlien, som er frisør.

Blazer (kr 400), skjorte (kr 300) og bukse (kr 400, alt fra Lindex), genser (kr 300, Gina Tricot) og sko (kr 1900, Bogner). Tips! Bruk en kardigan under blazeren for en fin lag-på-lag-effekt. FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 400), skjorte (kr 300) og bukse (kr 400, alt fra Lindex), genser (kr 300, Gina Tricot) og sko (kr 1900, Bogner). Tips! Bruk en kardigan under blazeren for en fin lag-på-lag-effekt. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Christine ville lære mer om sminke, og det å skape en naturlig og fresh look, sier Aicha Amalie Hissaoui, som er makeupartist.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Sliter du med å påføre maskara uten å søle? Et supert tips for å fjerne dette er å bruke en ren vippebørste, og med små bevegelser forsiktig børste vekk maskaraen etter at den er tørket helt.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. For å åpne øynene enda mer og få et klarere blikk, kan du bruke en hudfarget kajal på våtkanten. Dette fjerner rødhet og gjør at du ser mer opplagt og våken ut.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Påfør litt highlighter midt på leppene enten med en leppekost eller fingrene, og blend sammen leppestiften for å få en illusjon av fyldigere lepper.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer