Bli ny:

- Hjelp meg ut av komfortsonen!

Christine ønsket seg kule og moderne hverdagsantrekk. Det fikk hun!

BLI NY: Slik så Christine ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Christine ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Stilen min vil jeg beskrive som avslappet og praktisk, men jeg skulle ønske den var mer kul og moderne. Camilla Pihl har en stil jeg beundrer, hun kler seg sånn som jeg liker.

– Jeg bruker for det meste grått, svart og jordtoner, og synes klærne mine er litt for kjedelige. Samtidig er innholdet i klesskapet mitt ganske kaotisk. Det jeg trenger mest, er hverdagsantrekk, men jeg ønsker meg inspirasjon og hjelp til å komme litt ut av komfortsonen.

Min naturlige hårfarge er kommunegrå, så jeg striper det lysere. Jeg er villig til å klippe meg, men ikke helt kort, og jeg ønsker heller ikke å bli mørk i håret.

Av makeup bruker jeg maskara, eyeliner, brynspenn og litt foundationen ved behov. I hverdagen bruker jeg 15–20 minutter på badet, og øynene mine er det jeg er mest fornøyd med. Vil gjerne lære meg mer om sminke, og det å sminke meg naturlig og pent.

Skogsturer er noe av det jeg setter mest pris på, og jeg går tur i skogen stort sett hver dag – det er min form for trening. Vil beskrive meg selv som en blid og fornøyd person som bruker tiden min på hundene, barna, jobb og skole.

Stiltips

- Christine ønsket seg hverdagsfine antrekk som hun kan bruke til flere anledninger, sier Afaf Ali, som er stylist.

  • Vi valgte klassiske snitt og farger for å skape antrekk som varer lenge og som kan dresses opp og ned.
  • Med gode basisplagg i tidløs design kan Christine bruke klærne til både hverdag og fest. Ved å bytte ut sneakersene med høye hæler blir stilen elegant på 1, 2, 3!
  • Antrekket med blazer ga vi det lille ekstra ved å bruke en kardigan under dressjakken. Dette gjør stylingen mer interessant, og passer også godt når det er litt kjølig ute.
ETTER: Genser (kr 400, Kappahl), bukse (kr 300, Lindex) 
 og sko (kr 1900, Bogner). Bildet på veggen er tatt av Ole Marius Jørgensen. Tips! Hvite sneakers funker alltid - enten det er til dressbukse, jeans eller kjole. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Genser (kr 400, Kappahl), bukse (kr 300, Lindex) og sko (kr 1900, Bogner). Bildet på veggen er tatt av Ole Marius Jørgensen. Tips! Hvite sneakers funker alltid - enten det er til dressbukse, jeans eller kjole. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Christine hadde mange ulike hårfarger etter flere runder med farging hos frisør og hjemmestriping, sier RIkke Holtlien, som er frisør.

  • For å rydde opp i de ulike nyansene valgte vi å legge en bunnfarge som matcher hennes egen, og jevne ut lengdene med en kald blondfarge. En dypere farge inn mot hodebunnen skaper dybde og illusjon om fyldigere hår.
  • Vi klipte en bob med skrå lugg for å framheve ansiktsformen til Christine. Med den nye klippen og fargen kommer også øynene hennes enda bedre fram.
  • Den nye klippen gir håret hennes mer tekstur, og kan styles med saltvannsspray og myke krøller for fin bevegelse.
Blazer (kr 400), skjorte (kr 300) og bukse (kr 400, alt fra Lindex), genser (kr 300, Gina Tricot) og sko (kr 1900, Bogner). Tips! Bruk en kardigan under blazeren for en fin lag-på-lag-effekt. FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 400), skjorte (kr 300) og bukse (kr 400, alt fra Lindex), genser (kr 300, Gina Tricot) og sko (kr 1900, Bogner). Tips! Bruk en kardigan under blazeren for en fin lag-på-lag-effekt. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Christine ville lære mer om sminke, og det å skape en naturlig og fresh look, sier Aicha Amalie Hissaoui, som er makeupartist.

  • Vi blandet flytende highlighter i fuktighetskremen for å gi glød til ansiktet. Deretter la vi CC­krem for å jevne ut hudtonen, og et transparent settingpudder over for å få sminken til å holde godt.
  • Brynene fylte vi inn ved å bruke en farget pomade og tegne inn små hårstrå.
  • På øyelokkene brukte vi først en bronzer i globalen for å skape en naturlig ramme, og deretter en roségullfarget øyeskygge på selve lokket. I ytterkant av øyet gikk vi inn med en mørkere lillatone for å framheve Christines øyefarge.
  • For å gi farge til ansiktet la vi bronzer og rouge. Vi lot leppestiften matche rougen i kinnene for en fin helhet.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Sliter du med å påføre maskara uten å søle? Et supert tips for å fjerne dette er å bruke en ren vippebørste, og med små bevegelser forsiktig børste vekk maskaraen etter at den er tørket helt.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. For å åpne øynene enda mer og få et klarere blikk, kan du bruke en hudfarget kajal på våtkanten. Dette fjerner rødhet og gjør at du ser mer opplagt og våken ut.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Påfør litt highlighter midt på leppene enten med en leppekost eller fingrene, og blend sammen leppestiften for å få en illusjon av fyldigere lepper.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer