BLI NY: Slik så Heidi ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Heidi ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- Hjelp meg ut av koseklærne!

Heidis klesskap er for det meste fylt med collegegensere og joggebukser, men nå drømmer hun om en sporty og sexy hverdagsstil.

Publisert

Heidi B. Kristoffersen

Alder: 37 år
Høyde: 165 cm
Størrelse: S/M
Hjemsted: Nordkisa/Ullensaker
Sivilstatus: Nygift, to barn
Yrke: Sekretær

Mitt siste kleskjøp ble gjort for et par år siden. Innholdet i garderoben min består for det meste av collegegensere og joggebukser, så jeg ønsker meg tips til en finere hverdagsstil. Jeg ønsker hjelp til å finne en stil som passer meg. Nå liker jeg egentlig ikke noe ved klærne mine, men drømmestilen min er en kombinasjon av sporty og sexy, samtidig som den er voksen. Sist jeg var hos frisøren, var i juli i fjor, da friserte jeg meg før bryllupet mitt. Jeg har ikke min naturlige hårfarge, og jeg er villig til både å farge og klippe meg.

Om morgenen bruker jeg mellom to og fem minutter på badet, og jeg sminker meg ikke. Vil svært gjerne lære å legge en fresh makeup som gjør at jeg ikke ser så sliten ut. En typisk dag i livet mitt består av morgenstell av meg og barna, levere i barnehagen, jobbe og middagslaging. Trening har jeg ikke ork til nå. Personligheten min er sprudlende, og det at mannen min sa «ja» da jeg fridde, er den fineste komplimenten jeg har fått.

Stiltips

- Heidi er liten og nett, og kler en stil som både er elegant og kul, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

ETTER: Jakke (kr 500) og veske (kr 200, begge fra Kappahl), bluse (kr 1600, Maud), skinnskjørt (kr 3500, Stella Nova) og sko (kr 200, H&M). Tips! Bruk sneakers til skjørtet for en sporty vri. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Jakke (kr 500) og veske (kr 200, begge fra Kappahl), bluse (kr 1600, Maud), skinnskjørt (kr 3500, Stella Nova) og sko (kr 200, H&M). Tips! Bruk sneakers til skjørtet for en sporty vri. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Vi ville gi Heidi en ny frisyre som gjør henne litt røffere, men samtidig feminin, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

Kåpe (kr 1200), bukse (kr 400) og øredobber (kr 70, alt fra Kappahl), bluse (kr 1000, Part Two), veske (kr 400, Don Donna) og pumps (kr 200, H&M). Tips! Sett farge på antrekket ved å bytte ut jeansen med en rosa bukse i kordfløyel. FOTO: Astrid Waller
Kåpe (kr 1200), bukse (kr 400) og øredobber (kr 70, alt fra Kappahl), bluse (kr 1000, Part Two), veske (kr 400, Don Donna) og pumps (kr 200, H&M). Tips! Sett farge på antrekket ved å bytte ut jeansen med en rosa bukse i kordfløyel. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Heidi ønsket seg en fresh og opplagt look, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Påfør en farget brynsgel for å få en naturlig, men likevel definert form. Gelen vil separere hvert hårstrå og gjør brynene fyldigere. Bruk alene eller påfør etter du har fylt inn brynene med en penn eller skygge.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruk en oransje concealer for å nøytralisere de blå ringene. Det er ikke mye produkt som skal til, så bruk svært lite og kun der det er blått. Påfør så en concealer med medium til god dekkevne i hudfarge under øynene.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk fingrene til å påføre en kremet skimmerhighlighter på kinnbeinet. Dette gjør at sminken smelter mer inn i huden, og får en naturlig og duggfrisk følelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer