Klær

Hjelp, stjernene fryser!

Det er ikke bare du som sliter med å holde deg fjong i sprengkulda. Se bare her.

Hjelp, stjernene fryser!
Publisert
Sist oppdatert
Den eneste måten å overleve på når det er bitende kaldt er å kle på seg. Lag på lag med ullundertøy, stillongs og varme klær. For ikke å glemme luer, vanter og skjerf.Problemet er bare hvordan man kan holde stilen når man har på seg så uendelig mye.
 • Les også: Overlev kulda med stil
 • Fryser vekk stjernestilen

  Selv stjernene sliter med dette. I New York og London, der det er antarktiske tilstander for tiden, gjør de alt de kan for å opprettholde looken, men det er ikke så lett. Og problemene er mange. For selv så kaldt det er, så klarer de for eksempel ikke å gi slipp på ballerinaskoene sine. Skuespillere som Katie Holmes og Sienna Miller hutrer rundt i lange skjerf og parkas, men på føttene, som er lyserosa og nakne, går det i lave, åpne og snuppete sko. Sjekk ut stilen på bildene nederst i artikkelen.
 • Les også: Topplua er hot

  Huttemegtu

  Stilikon og rockedatter Pixie Geldof tar derimot grep, og tuller seg inn i en grå ulldott som mest av alt ser ut som Labbetuss.
 • Les også: Skjerfene du bare må ha
 • Skuespiller Sarah Jessica Parker, som kan gi inntrykk av å ha gitt opp alt, vandrer på sin side rundt i overdimensjonerte dunjakker, slappe uformelige jeans og Ugg-sko.

  Sjekk ut stjernelaget her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer