<strong>ÅPNER MONSTERBUTIKK:</strong> Butikken vil være på over 3000 kvadratmeter fordelt på fem etasjer, og vil ha avdelinger for dame, herre, ungdom, barn, tilbehør, undertøy, kosmetikk - og interiør. Foto: Per Ervland
ÅPNER MONSTERBUTIKK: Butikken vil være på over 3000 kvadratmeter fordelt på fem etasjer, og vil ha avdelinger for dame, herre, ungdom, barn, tilbehør, undertøy, kosmetikk - og interiør. Foto: Per Ervland Vis mer

H&m

H&M åpner enda en butikk i Oslo

Nå har den svenske kjeden 93 butikker i Norge.

Publisert
Sist oppdatert


Hva synes du om at H&M åpner nok en ny butikk?Har du lurt på hva som skal skje med den gamle Tatler-gården i den kjente handlgaten Bogstadveien i Oslo?

Nå er det klart at det er butikkgiganten H&M som skal flytte inn i lokalene der Magasinet holdt til før. Dette blir kjedens 93 butikk her i landet.

10. mars åpner dørene.

LES OGSÅ: Her er det beste fra H&M til våren.

Helt supert å få samlet alt på ett sted.
 
54 (41%)
Hadde vært bedre med litt variasjon - ikke de samme butikkene overalt.
 
40 (30%)
Gleder meg til H&M Home.
 
38 (29%)

Størst i Norge

Butikken vil være på over 3000 kvadratmeter fordelt på fem etasjer, og vil ha avdelinger for dame, herre, ungdom, barn, tilbehør, undertøy og kosmetikk.

I gården vil dessuten landets første H&M Home-butikk åpne. Til nå har interiørvarene kun vært å få tak i via nettbutikken.

- Vi er stolte av å kunne åpne den nye flaggskipbutikken i Oslo. H&M-gården har unikt design og interiør som gir kundene våre en ny handleopplevelse og endelig får vi muligheten til å åpne en egen butikk for vårt tekstilkonsept H&M Home, sier landssjef for H&M Norge, Lucas Seifert, i en pressemelding.

Lys vår

Vårkolleksjonen til H&M Home byr på alt fra puter, duker og gardiner, til botaniske bilder, håndklær og badematter.

Sengetøy, tøyposer og kurver er også en del av sortimentet. Stilen er lys, fargerik og romantisk.

Stikkordet er uformell utendørsstil. Maritime striper står sentralt, sammen med helhvite blonder, hekling og engelske broderier. Materialene som gjelder er bomull, lin, hekling og fløyel.

På fargefronten går det i blått, rosa og grønt, ved siden av marineblått og lyse naturfarger.

Se hele kolleksjonen her:Glade fargerike klær

På klesfronten satser den svenske kjeden på 50 og 60-tallsinspirasjon denne våren. Fargene er klare, snittene er korte og skarpe, og stoffene tunge.

- Fargene kaller vi rett og slett makeup colours. Det er farger man blir glad av, har PR-koordinator i H&M, Kine Dreyer, tidligere uttalt til KK.no.

Skalaen går fra rosa og cerise til turkis og blått. Men det kommer også en mer tilbakelent og sexy stil.

- Jeg tror khaki og beige fortsetter. Glamourhippiene har blitt helt upscale 70-tall. Her finner vi linblandinger, høye liv og feminine skjæringer. Det er litt gipsy og litt jet set, vi kaller det gipset, sier Kine.

Den nye vårkolleksjonen vil finne veien til H&M-butikkene mellom uke 5 og uke 15 i 2011.

Se vårkolleksjonen på modeller her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer