H&m

H&M lanserer skibekledning

Har laget dresser i tekniske materialer med snøstoppere og glidelåser i korall.

NÅ KOMMER KLESKJEDEN MED SKITØY - DENNE DETALJEN SKAL HOLDE SNØEN UNNA: - Skidressen skal være vindtett og vanntett, og har snøstoppere rundt livet, bena og armene, sier Kristin Fjeld hos HM. Foto: Cecilie Leganger
NÅ KOMMER KLESKJEDEN MED SKITØY - DENNE DETALJEN SKAL HOLDE SNØEN UNNA: - Skidressen skal være vindtett og vanntett, og har snøstoppere rundt livet, bena og armene, sier Kristin Fjeld hos HM. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske kleskjeden har klær du kan bruke både på tennisbanen, yogamatten og løpeturen, men nå tar de også turen ut i skibakken.

Kleskjeden slipper en egen skikolleksjon bestående av skidresser, superundertøy og hansker, som er i salg i nettbutikken fra 6. oktober (plaggene vil kun selges på nett).

Og dette er en riktig gladnyhet for deg som er glad i vinteraktiviteter, men ikke fullt så glad i de dyre prisene det er på mange av de tekniske plaggene (kan fort ligge på mange tusen kroner). 

Den nye kolleksjonen til H&M, som består av skitøy til dame, herre og barn, har nemlig et prisnivå tilsvarende de andre plaggene til kjeden. Altså mellom 80 kroner (for votter) til 799 kroner for skijakke (voksne). 

- Kolleksjonen består av klassiske skidresser i tekniske materialer, som både er vanntette og vindtette, med snøstoppere i livet, armen og bena, sier Kristin Fjeld hos H&M.

Dressene har også tette glidelåser som kan tilpasses, og flere lommer til skikort, mobil og annet som kan være kjekt å ha tilgjengelig i bakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer