H&m Loves Coachella

H&M samarbeider med Coachella-festivalen

Klesgiganten designer plagg til verdens mest fasjonable musikk-festival.

LAGER FESTIVAL-KOLLEKSJON: H&M loves Coachella -Klesgiganten H&M samarbeidet med den fasjonable musikk-festivalen Coachella for en festivalinspirert kleskolleksjon.  Foto: H&M
LAGER FESTIVAL-KOLLEKSJON: H&M loves Coachella -Klesgiganten H&M samarbeidet med den fasjonable musikk-festivalen Coachella for en festivalinspirert kleskolleksjon. Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: I april er det igjen duket for den fasjonable musikkfestivalen Coachella Valley Music & Arts Festival (på folkemunne kjent som Coachella) i California.

Dette er festivalen hvor antrekkene er minst like viktig som musikken, og i den ånden lanserer klesgiganten H&M en eksklusiv festivalkolleksjon i samarbeid med Coachella. 

LES OGSÅ: Coachella-antrekke du må se fra fjorårets festival!

H&M har vært sponsor av festivalen i 5 år allerede, men nå tar de samarbeidet til nye høyder ved å designe og skape en offisiell kleskolleksjon skreddersydd for festival. 

«H&M loves Coachella»-kolleksjonen er inspirert av festivalens look for og er basert på en romantisk trend med plagg og tilbehør. Grafiske topper, frynser, blonder, utskjæringer, shorts og vide bluser, og fremfor alt en feminin og bohemsk look er nøkkelordene for kolleksjonen. Det vil også være en kolleksjon for herrer med en rekke grafiske T-skjorter og shorts.  

«H&M loves Coachella» vil være tilgjengelig online på hm.com og i ca. 350 butikker over hele verden fra torsdag 26. mars. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer