Designsamarbeid:

H&M samarbeider med Giambattista Valli

Slik har den italienske designerens tidligere kolleksjoner sett ut.

NYTT SAMARBEID: 7. november slipper svenske H&M og italienske Giambattista Valli sin samarbeidskolleksjon, men allerede 25. mai kan du få en smakebit. Foto: Scanpix
NYTT SAMARBEID: 7. november slipper svenske H&M og italienske Giambattista Valli sin samarbeidskolleksjon, men allerede 25. mai kan du få en smakebit. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filmfestivalen i Cannes nærmer seg slutten, og vi har vært vitner til flere fantastiske kjoler under den eksklusive filmfestivalen. Men det hele toppet seg kanskje da H&Ms nye designsamarbeid ble avslørt under AmfAR-gallaen.

På den røde løperen kom nemlig Kendall Jenner iført en rosa tylldrøm. Ved sin side hadde hun den italienske designeren Giambattista Valli.

Selv har Kendall Jenner lagt ut flere bilder på sin Instagram-profil. Der har hun på seg en kort variant av kjolen vi så på den røde løperen. Bildene har blitt likt av over tre millioner mennesker, samt dratt inn nesten 18 000 kommentarer i skrivende stund.

Ute på det fantastiske hotellet Cap de Eden Roc, poserte designeren sammen med kjente fjes som moteprofilen Chiara Ferragni, artisten Chris Lee, modellen Bianca Brandolini, artisten H.E.R., og YouTube-er Ross Lynch.

Alle er iført designsamarbeidet til Giambattista Valli og H&M, men nytt av i år er at de slipper en eksklusiv før-kolleksjon 25. mai.

FRA VENSTRE: Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M, artisten H.E.R., modell Kendall Jenner, Giambattista Valli, moteprofil Chiara Ferragni, modell Bianca Brandolini, artist Chris Lee og YouTube-er Ross Lynch. Foto: H&M
FRA VENSTRE: Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M, artisten H.E.R., modell Kendall Jenner, Giambattista Valli, moteprofil Chiara Ferragni, modell Bianca Brandolini, artist Chris Lee og YouTube-er Ross Lynch. Foto: H&M Vis mer

Hovedkolleksjonen slippes over hele verden 7. november 2019.

- Jeg er så spent på dette samarbeidet. H&M gir meg muligheten til å dele min hyllest til skjønnheten med et enda bredere publikum. Målet er å spre min forkjærlighet for det vakre og å bli en del av alles «happy moments» – å kunne bidra til å skape kjærlighetshistorier i hele verden, sier Giambattista Valli via en pressemelding sendt ut av H&M.

- Tro mot merkets DNA

Giambattista Vallis design er høyt elsket av verdens største kjendiser. Det går nesten ikke en rød løper forbi uten at minst en av hans kreasjoner er der.

- Han er ofte førstevalg når de største kjendisene skal på rød løper, og de første plaggene som er sluppet fra samarbeidskolleksjonen med H&M er veldig tro mot merkets DNA, med den sjokkrosa tyllkjolen som mest iøyenfallende plagg, sier Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør i KK, og sikter mot kjolen Kendall Jenner hadde på seg.

Hun legger til at de voluminøse kjolene er noe han er kjent for.

- Det er mye tyll, ofte slep eller asymmetriske detaljer, og er ganske «over-the-top» glamorøs. Skal du i et bryllup, på en stor fest, et ball eller lignende er dette muligheten til å skaffe seg noe helt spesielt. Jeg gleder meg til å se den fulle kolleksjonen.

Jennifer Lopez. Foto: Scanpix
Jennifer Lopez. Foto: Scanpix Vis mer
Lily Collins. Foto: Scanpix
Lily Collins. Foto: Scanpix Vis mer
Poppy Delevingne. Foto: Scanpix
Poppy Delevingne. Foto: Scanpix Vis mer
Eva Longoria. Foto: Scanpix
Eva Longoria. Foto: Scanpix Vis mer
Josephine Skriver. Foto: Scanpix
Josephine Skriver. Foto: Scanpix Vis mer

Hans tidligere kolleksjoner

Som Ingeborg Heldal nevner, er det vi har sett fra H&M-samarbeidet tro mot Vallis DNA. Det kan vi hvis vi tar en titt på hans tidligere kolleksjoner. Legg spesielt merke til den rosa kjolen fra couture-kolleksjonen i 2017 (nederst i saken).

SS18

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer


AW18

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer


SS17

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer


AW17 COUTURE-KOLLEKSJON

H&M samarbeider med Giambattista Valli
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer