H&m

H&M satser på treskotrenden

Den svenske kleskjeden skal selge tresko fra Swedish Hasbeens.

VÅRENS MUST?: Treskoene koster fra 499 til 599, og er inspirert av svensk 70-tall. - Jeg er veldig begeistret for den ekte følelsen til Hasbeens med deres tre og skinn, sier Ann-Sofie Johansson, designsjef i H&M, i en pressemelding. Foto: Produsenten
VÅRENS MUST?: Treskoene koster fra 499 til 599, og er inspirert av svensk 70-tall. - Jeg er veldig begeistret for den ekte følelsen til Hasbeens med deres tre og skinn, sier Ann-Sofie Johansson, designsjef i H&M, i en pressemelding. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no har tidligere skrevet om de rotsvenske kloggene i muntre farger med tjukk og god tresåle fra Swedish Has Been.Nå har H&M inngått et samarbeid med merket. Sjekk ut alle de store sko- og tilbehørstrendene i denne store oversikten. - Jeg er veldig begeistret for den ekte følelsen til Hasbeens med deres tre og skinn, og også for hvordan de tar utgangspunkt i noe tradisjonelt og svensk og gjør det aktuelt og moderne, sier Ann-Sofie Johansson, designsjef i H&M, i en pressemelding.LES OGSÅ: Tresko hos Chanel: Overtar tronen etter Crocs.

I 70-tallsstil

I alt skal Swedish Hasbeens lage tre modeller for kleskjeden, med inspirasjon fra de tradisjonelle svenske treskoene fra 70-tallet. Her går det i høyhælte sommersandaler med én ankelrem, og tresko i gladiatorstil, med kilehæl, tre ankelremmer med spenner og flere remmer over selve foten.Den mest spesielle modellen er likevel en slip-in-sandal med åpen tå, der overdelen har snøring og er i slangemønstret skinn.- Skoene i Hasbeens for H&M passer perfekt sammen med den 70-tallsinspirerte bohemstilen som er så viktig denne sesongen, sier Johansson.

Miljøvennlig

Swedish Has Been-skoene håndlages fra bunnen av, og er i miljøvennlige materialer og naturlige ubehandlede farger. - Vi har stor tro på å lage bedre sko for en bedre verden. Vi ønsker å gjøre mote mer morsomt, kreativt og vennlig både overfor miljøet og mennesker. Og det var utrolig morsomt å designe for H&M! Det er en fantastisk mulighet til å spre tanken bak Hasbeens og gjøre disse skoene tilgjengelige for mange flere, sier Emy Blixt, grunnlegger og designer i Swedish Hasbeens.Skoene finnes i størrelse 36 til 40, og koster fra 499 til 599. De kommer i butikker over hele verden 26. april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer