Nye Kolleksjoner

H&M, Weekday og Gina Tricot presenterer splitter nye kolleksjoner

Og de kan du få se her!

NYE KOLLEKSJONER: Om litt vil disse godbitene fra Weekday, Gina Tricot og H&M komme i butikk. Men allerede nå kan du få se kolleksjonene her! Foto: Produsentene
NYE KOLLEKSJONER: Om litt vil disse godbitene fra Weekday, Gina Tricot og H&M komme i butikk. Men allerede nå kan du få se kolleksjonene her! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er den tiden på året at butikkene har begynt å legge ut sine nyeste vårkolleksjoner - og det liker vi! Det er så inspirerende og se på alt de har funnet på. I denne omgang er det kjedegigantene Gina Tricot, H&M og Weekday som kommer med tre kolleksjoner. Sistnevnte kommer også til å åpne opp tre nye butikker i Norge iløpet av 2016: To i Oslo og en i Fredrikstad. 

H&M-kolleksjonen som lanseres nå heter Conscious Exclusive og er gjort i samarbeid med et museum i Paris! Gina Tricot presenterer også en liten kolleksjon som har også fått ordet Exclusive i seg! Kolleksjonen fra Weekday er tilgjengelig i butikk fra 23. mars, H&Ms fra 7. april og Gina Tricots kolleksjon fra 21. april! Men allerede nå kan du få se bilder av alle klærne i bildeserien under!

Weekday

H&M

Gina Tricot

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer