H&m X Kenzo

H&Ms nye designerarbeid blir med franske Kenzo

Lanseres 3. november 2016.

H&M SAMARBEID: Kolleksjonen Balmain x H&M (avbildet) var en stor suksess. Nå skal nok et franskt motehus prøve seg - Kenzo er neste designer ut. Foto: Rex Features
H&M SAMARBEID: Kolleksjonen Balmain x H&M (avbildet) var en stor suksess. Nå skal nok et franskt motehus prøve seg - Kenzo er neste designer ut. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske H&M har i lang tid gjort stor suksess med sine årlige designsamarbeid. Sist ut var det franske motehuset Balmain, og det tok virkelig helt av! Klærne ble revet bort fra stativene på minutter. Vi har derfor vært veldig spente på hvilke designer som er nestemann. Vi har spekulert i alt fra Chloe til Kenzo, og nå viser det seg at sistnevnte er neste motehus som skal gjøre et samarbeid med H&M. Kolleksjonen lanseres 3. november. 

Til H&M Magazine forteller Ann-Sofie Johansson fra H&M at hun ikke har noen tvil om at de vil gjøre det svært godt.

- Vi gleder oss så mye til å dele den nye kolleksjonen fra Kenzo og H&M med verden. Den er full av kreativitet, liv, og kjærlighet for mote. 

De kreative lederne bak Kenzo, Humberto Leon og Carol Lim, sier også til H&M Magazine at de gleder seg veldig.

- Vi vil at hvert eneste plagg har sin egen verdi og føles spesiell, men at det samtidig skal komme frem at det passer inn i en kolleksjon. Med det mener vi at folk skal ha like mye glede av å eie en t-skjorte som å eie en kjole.

Vil vi få se en tiger-genser?

Det er nok ikke alle som kjenner til den kjente tiger-genseren fra Kenzo. Men denne genseren var faktisk, og er fremdeles, en av de mest populære på markedet. Plaggene kom i alle mulige fargesprakende versjoner, og hadde ikke en så aller verst prislapp. Mon tro om dette er noe vi får se i kolleksjonen deres for H&M. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer