Høstens Kuleste Luer

Hold hodet varmt med stil

Disse luene ønsker vi oss nå.

HØSTENS KULESTE LUER: Gå for lue som er stilren eller en med morsomme detaljer. 
SHOP STILEN (fra venstre): Grå fra FWSS, kr 499. Sort med dotter fra Eugenia Kim, ca. kr 1800. Sort med ører fra Zara, kr 99. Grå fra Holzweiler, kr 700.  Foto: Produsentene, Ferner Jacobsen og Net-a-porter.com, Darjabarannik.com
HØSTENS KULESTE LUER: Gå for lue som er stilren eller en med morsomme detaljer. SHOP STILEN (fra venstre): Grå fra FWSS, kr 499. Sort med dotter fra Eugenia Kim, ca. kr 1800. Sort med ører fra Zara, kr 99. Grå fra Holzweiler, kr 700. Foto: Produsentene, Ferner Jacobsen og Net-a-porter.com, Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Luen kommer i alle tenkelige farger, materialer og modeller. Ofte blir hodeplagget assosiert med et tilbakelent uttrykk, men det er lang fra realiteten. 

Vi har sett luen på catwalken til flere av de største motehusene i verden, og på hodet til utallige kjendiser stylet med kjole eller en stilren dress. 

LES OGSÅ: Plagget du bør ha med deg i veska 

Luen er ikke lenger kun et praktisk plagg, men en måte å utrykke seg på. Den får frem din stil, sørger for et kult antrekk og dessuten sjuler den enhver «bad hair day». 

I et hav av varianter har vi plukket ut våre favoritter!

Farger

Har du en forholdsvis enkel stil vil farger på toppen gi et mer edgy resultat.

Tenk: En sort, lang og tettsittende kåpe er elegant i seg selv, men ved å tilføye romantiske farger får du et mer personlig preg på høstantrekket. 

Luer med oppbrett er etter vår mening det lekreste, og en delikat farge gjør stilen feminin. 

Klassisk

Varianter i mørke toner og i grov strikk er klassikere som kan brukes sesong etter sesong. Invester i en lue av god kvalitet, slik at den holder deg varm og moteriktig den kommende vinteren. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer