Hold-in

Hold in-kjolen som virkelig virker

Partyfavoritten fra de engelske moteguruene oppdages av stadig flere. Jeg har prøvd den.

SLIK SKAL DEN VIRKE: De markerte områdene på bildet viser hvor det er lagt inn ekstra støtte for at den sømløse minikjolen skal klare å fremheve fremhever det du eventuelt måtte ha av timeglassfigur. Foto: Produsenten
SLIK SKAL DEN VIRKE: De markerte områdene på bildet viser hvor det er lagt inn ekstra støtte for at den sømløse minikjolen skal klare å fremheve fremhever det du eventuelt måtte ha av timeglassfigur. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jada. Det er viktig at skjønnheten kommer innenfra. Og selv om vi heier på kvinner med alle kroppsfasonger, er det ikke fritt for at enkelte av oss (les: jeg) ikke går av veien for å dra en Espelid Hovig på fashionfronten. Vi jukser. Littegranne.

LES OGSÅ: Slik kler du deg slank

Selveste kronjuvelen innen kjolejuks skal være «The All In One Body Smoother». Du skjønner at dette ikke er noe tøys allerede ved navnet. Denne hold in-kjolen kommer fra tv-radarparet Trinny & Susannah som er kjent for å gjøre britiske kvinner mer velkledde. Og det er ikke småtterier disse damene lover:

«Trinny & Susannah er kjent fra TV hvor de har gitt tusenvis av mennesker et bedre liv! Skal du på fest, bryllup, eller bare ønsker å være ekstra fin en dag? Da er denne kjolen perfekt! Den er en smart investering som kommer til å gi deg mye glede.», skriver de på denne norske nettbutikken.

Dette lover de:

 • Flatere mage
 • Push up på baken
 • Slankere lår
 • Mindre "bh-valker"
 • Holder seg på plass - uten å gli opp
 • Sømløs
 • Regulerbare stropper

  Kjolen finnes i følgende størrelser
  S: 36 - 38
  M: 40 - 42
  L: 44 - 46
  XL: 48 - 50
  PRIS: 699 (Hos Getinspired.no)

  Her er min dom

  Altså. Alle skjønner at man ikke blir virkelig tynn på sekundet av å dra på seg et plagg uansett hvilket, men hallo. Dette har utvilsomt noe for seg. Aller først skjønte jeg ærlig talt ikke hvordan jeg skulle få på meg galskapen, men etter noen vennlige råd fra en kjær venninne kom hylsteret på plass ved at jeg dro den på meg nedenfra - ikke over hodet. Det kjennes trangt som fy, men når du først har fått den på deg er den oppsiktsvekkende lite ubehagelig å ha på seg. Slett ikke en selvfølge! Dette er på INGEN MÅTE noe jeg ville orket å bruke hver dag, men til en spesiell anledning til en ekstra ettersittende kjole? Oh, yes. Verdt hver krone.

  Men ikke glem dette

  Dette er som sagt ikke noe du bør bruke hver dag, eller hvis du kjenner ubehag! Sjansen er stor for at du ikke trenger det i det hele tatt. Vær så snill: Les mer om fordeler og ulemper ved hold-in i denne artikkelen.

  Har du prøvd denne eller noen andre liknende påfunn? Fortell oss gjerne om det i debattfeltet under!

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer