Skjerf

Hold varmen med stil

Fine strikkeplagg som ikke får deg til å se ut som en gammel tante.

Supermodell og fashionista Claudia Schiffer har forelsket seg helt i høstens strikkeklær, og kjører en kul 70-tallsinspirert stil. Øverst til høyre lang grovstrikket kardigan i ull, alpakka og akryl (kr 400, Lindex) og strikkeskjerf i bomull (kr 260, Accessorize).
Supermodell og fashionista Claudia Schiffer har forelsket seg helt i høstens strikkeklær, og kjører en kul 70-tallsinspirert stil. Øverst til høyre lang grovstrikket kardigan i ull, alpakka og akryl (kr 400, Lindex) og strikkeskjerf i bomull (kr 260, Accessorize). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Når høsten kommer vil vi tulle oss inn i varme og lune plagg. Surre lange skjerf rundt halsen og smette inn i søte små ullkardiganer. Men det vil ikke si at vi må se ut som mormor ved rokken av den grunn. Høstens strikkemote er mer snerten enn som så. Først og fremst er det grovstrikkede lange jakker inspirert av rocka grunge, 70-tallet eller det skotske høyland som gjelder. Kombinert med tøffe støvletter og jeans og en frakk i militær stil.

Nostalgisk mønstertrend

Men tradisjonelle rotnorske mønstre er også helt riktig. Det ser vi på alt fra små jakker til strømper, skjerf og gensere. Detaljer som blomsterbrosjer, fletting og store knapper er også slagere, så vel som sterke farger som lakserosa og rødt. Les også: 15 lekre strikkeplagg

Barnlig mote

Når det kommer til luer er det tilbake til barndommen og sølepyttene som er hot, for nå skal de strikkede ørevarmerne stå rett til værs på hodet. Ikke ulikt den du hadde på deg da du snublet rundt i sandkassen eller spiste appelsiner med far i skiløypa. Forskjellen nå er bare at du kombinerer luen med tøffe skinnjakker, flotte kåper og skyhøye stiletter i stedet for parkdress og snørr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer