Leslie Jones:

Hollywood-stjerne stjal all oppmerksomhet på første rad

Snakk om å hylle moteindustrien!

LESLIE JONES: Komikeren og skuespilleren lagde show for alle penga på første rad under New York Fashion Week.
LESLIE JONES: Komikeren og skuespilleren lagde show for alle penga på første rad under New York Fashion Week. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når designerne skal vise frem kolleksjonene sine, hører som oftest ikke publikum hva sidemannen sier fordi det dundrer musikk i lokalet. Men da Christian Siriano satte i gang sitt show, var det ikke musikken som lagde mest lyd.

På første rad satt nemlig komiker og skuespiller Leslie Jones (50), kjent fra «Saturday Night Live» og filmen «Ghostbusters». Denne dama er ikke akkurat kjent for å tie stille - noe hun heller ikke gjorde denne gangen. Og vi elsket det! Det er ikke ofte du ser så mye liv og glede på en første rad, så det var virkelig et forfriskende pust at Jones heiet modellene ned catwalken.

Blant modellene var stjernen Coco Rocha (29) som like etter visningen la ut en melding på Twitter hvor hun skrev: «Kan #LeslieJones VÆRE SÅ SNILL å gjøre dette hver gang jeg skal gå et show eller gjøre en fotoshoot?!». Til meldingen har hun også lagt ved en video som viser svært godt hvordan det hele utspilte seg:

Det skal også nevnes at modellene i visningen til Siriano slapp seg litt mer løs og kunne bevege seg friere enn hva vi er vant til å se. Dette gjorde det nok også lettere for publikum å heie og juble med. Blant de som også var svært begeistret over visningen var datteren til Coco Rocha.

Hun satt nemlig også på første rad like ved Leslie Jones, og videoen som ble delt på sosiale medier av datteren er bare til å smelte av! Til innlegget skriver supermodellen: «Finn noen som ser på deg på den måten Ioni Conran så på meg i går. For uten om Leslie Jones er det ingen som koser seg mer på første rad enn denne jenta på pappas fang».

LES OGSÅ: 16 looks fra New York Fashion Week du må få med deg

Et innlegg delt av Coco Rocha (@cocorocha)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer