Nicole Richie er en stor fan av disse resirkulerbare RuMe-veskene, som er å få i mange ulike farger, størrelser og mønstre. Din for cirka 60 kroner på rumebags.com.
Nicole Richie er en stor fan av disse resirkulerbare RuMe-veskene, som er å få i mange ulike farger, størrelser og mønstre. Din for cirka 60 kroner på rumebags.com. Vis mer

Vesker

Hollywoods hotteste vesker

Så langt fra bling bling og Louis Vuitton du kan komme! Nå velger stjernene grønn armpynt.

Glem vesker med enorme logoer, prangende mønster og overlass av diamanter og stash.

I Hollywood er flashy vesker ut, og grønne økologiske varianter inn.

Kjendisene går heller for jordnære små bomullsnett med freds- og miljøbevarende budskap enn svinedyrt sukkertøymønstret armpynt med bling bling-detaljer.

De koster heller ikke stort mer enn 60 kroner.

Se bilder av veskene lenger ned i saken.

 • Les også: Dropp logo-veskene

 • Grønn trend

  Hottest er det å designe sin egen veske. Skuespiller Kate Bosworth har for eksempel laget et nett av naturlig fremstilt bomull med logoen Make Love Not Trash.

 • Les også: Bli en miljøvennlig mote-elsker

 • Popstjernen Gwen Stefani har Whatever It Takes som sitt budskap på en veske fra The Giant Peach, mens Jennie Garth slår et slag for resirkulerbare Green Bags.

  Sjekk ut veskene stjernene har designet og elsker her:  PEACE: Skuespilleren Lucy Liu, kjent fra filmer som «Charlie's Angels», har designet denne fredsbringende vesken «Whatever it Takes», som er å få kjøpt på lorisshoes.com for rundt 218 kroner.
  Musikkartisten og miljøaktivisten Sheryl Crow har samarbeidet med matkjeden Whole Foods om denne økologiske bærebagen som man får kjøpt for en dollar. Foto: Wholefoods.com
  Skuespilleren Jennie Garth har designet gjenbruksbagen «The Green Bag» for Green Works, som kan kjøpes for cirka 65 kroner på clorox.eprize.net.
  Popstjernen Gwen Stefani har Whatever It Takes som sitt budskap på denne rosa vesken fra The Giant Peach, som man kan kjøpe online til 44 dollar.
  Skuespiller Angelina Jolie elsker denne fargerike ris-vesken laget av nylon og juicekartonger. Vesken heter Rebagz og koster 95 dollar på halftheskydesigns.com.
  Nicole Richie er en stor fan av disse resirkulerbare RuMe-veskene, som er å få i mange ulike farger, størrelser og mønstre. Din for cirka 60 kroner på rumebags.com.
  Blake Lively elsker ifølge Instyle.com denne I Heart Bag-en i 100 prosent bomull fra Christopher Deane. Prisen er 25 dollar på christopherdeane.com.

  Logo-vesker er ut

  Hos veskeprodusentene lages det også færre flashy vesker enn før.

  På grunn av finanskrisen og det økte fokuset på vårt overforbruk er veskene som produseres langt mer klassiske og subtile.

  Hos designere som Miu Miu, Marc by Marc Jacobs og Chloè har det dessuten roet seg ned betraktelig.