Klær

Hollywoods superstylist

Rachel Zoe designer looken til kjendisene i Los Angeles. Kate Moss er hennes stilikon og Nicole Richie, Mischa Barton, Lindsay Lohan og søstrene Olsener noen av de hotte navnene på kundelista.

Selveste super-stylisten Rachel Zoe.
Selveste super-stylisten Rachel Zoe. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kjendisene står i kø for å bli kledd opp av Rachel Zoe. Men av lojalitet til Nicole, ble eks veninne Paris’ forespørsel refusert av stjernestylisten. Hun samarbeider tett med de store designerhusene, som gjerne vil se sine kjoler på den røde løperen. Zoes klienter er levende reklame for klesmerkene de blir sett med. - Innen 48 timer er plagget utsolgt, selv om det er en kjole til 30 000 kroner, sier Rachel i ett intervju med Amerikanske Harpers Bazaar.Hennes stylingsignatur er 60-70-talls bohemglamour. Hun vil det skal se tilfeldig og avslappet ut, selv om det selvfølgelig ligger timer med jobb bak ett antrekk. Rachel Zoe’s favorittantrekk er smale jeans, vintagetopp, hårbånd, store solbriller og stor veske som dagligantrekk. Kveldsantrekket er gjerne en fotsid, vintagekjole med gulløreringer, armbånd og en stor herreklokke. Kate Moss og Sienna Miller er noen av hennes forbilder. Tidligere sjefsdesigner hos Gucci og YSL, Tom Ford, satte Rachel Zoe på listen over de mest innflytelsesrike innen motebransjen. Den beryktede Vouge-redaktøren Anna Wintour, som etter sigende boken Devil Wears Prada er basert på, skryter også av kjendisstylisten. Så vi kommer definitivt til å se mer til henne.LES OGSÅ:
 • Alt om høstmoten
 • Femina.no: Nicole arrestert
 • Femina.no: Nicole og Paris venner igjen
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer