Holzweilers makeupartist deler sine beste tips til glødende sminke

Moteuken er i gang og det norske merket har gått for en naturlig look denne sesongen.

RENT OG FRISKT: Dette er stikkordene Holzweiler-teamet hadde da de skulle skape sminken som skulle stå til deres nye kolleksjon. Foto: Jakob Landvik
RENT OG FRISKT: Dette er stikkordene Holzweiler-teamet hadde da de skulle skape sminken som skulle stå til deres nye kolleksjon. Foto: Jakob Landvik Vis mer
Publisert

Det kom ikke som noen overraskelse at årets moteuke i København ble digital. Heldigvis ble det noe av i det hele tatt slik at alle som vil kan kikke på de splitter nye kolleksjonene og hente mengder med inspirasjon til kommende sesonger.

Merkene har ikke bare planlagt hvilke antrekk som skal sendes ut på catwalken, men også hva slags hår og sminke de skal ha til. Holzweiler er blant de svært få norske merkene som viser sin nye kolleksjon under moteuken i København. De har valgt å gå for en naturlig og glødende sminke til årets kolleksjon.

- Stikkordene fra Holzweilerteamet var rent og ton-i-ton. Vi har tatt litt inspirasjon fra 90-tallet hvor punker møte rave, men holdt det frisk og rent, sier Linn Jøssang Helgeland fra Gevir/Style Management for KVD Vegan Beauty.

Sminke av Linn Jøssang Helgeland fra Gevir/Style Management for KVD Vegan Beauty. Foto: Jakob Landvik
Sminke av Linn Jøssang Helgeland fra Gevir/Style Management for KVD Vegan Beauty. Foto: Jakob Landvik Vis mer

For å understreke looken ekstra, valgte hun også å bleke brynene til noen av modellene for å fremheve ton-i-ton-uttrykket. Huden til modellene ble holdt glødende og frisk - noe vi har sett mye av i skjønnhetsbildet den siste tiden.

- Hvorfor tror du akkurat denne typen sminke har blitt så populær?

- Det er enkelt og brukervennlig. Du trenger ikke å bruke mye tid for å skape denne looken.

Sminke av Linn Jøssang Helgeland fra Gevir/Style Management for KVD Vegan Beauty. Foto: Jakob Landvik
Sminke av Linn Jøssang Helgeland fra Gevir/Style Management for KVD Vegan Beauty. Foto: Jakob Landvik Vis mer

For å tilføre mest mulig glød til looken, tipser makeupartisten om å blant annet bruke gode fukt-produkter og ansiktsmasker.

- Rens huden din så det gode innholdet får trekke godt inn. Bruk litt lett peeling når huden tillater det.

BLUSH: Cecilie Krogh viser deg tre ulike måter du kan bruke kremet blush på! VIDEO: Cecilie Krogh Vis mer

Når man først klarer å oppnå den deilige, glødende huden er det helt topp, men noen ganger kan uttrykket bli mer svett enn glødende. Hva gjør vi egentlig feil?

- Unngå å plassere gløden for mye inn mot midten av ansiktet, som rundt nesen og midt i pannen der man fort blir svett. Plassere det heller på kinnben og kinn. Bruk en god primer som base og jobb lokalt med glød der du vil ha mer av det. Bruk også et løspudder som ikke matter for mye der du ikke ønsker for mye glød.

Jøssang Helgeland tror at denne glødende looken er kommet for å bli.

- Folk elsker det! Jeg har aldri brukt så lite pudder i løpet av mine elleve år som makeupartist som jeg har nå. Vi vil se friske og sunne ut!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer