Sminketrend:

Hørt om «The Reverse Eyeliner»? Slik får du til sommertrenden

- Slår an nå fordi vi er på vei inn i «The Roaring Twenties 2.0»!

I REVERS: I sommer skal lineren legges under øyet! Foto: Ragnhild Margrethe Andersen @rmabeauty
I REVERS: I sommer skal lineren legges under øyet! Foto: Ragnhild Margrethe Andersen @rmabeauty Vis mer
Publisert

Det å legge eyeliner er ikke alltid en smal sak ... Bokstavelig talt! De aller fleste av oss kjenner til frustrasjonen som følger med når lineren du legger blir for lang, for kort, for tykk, for buet - eller bare for ulik den på det andre øyet.

En av sommerens store sminketrender er derimot the Reverse Eyeliner. Og gode nyheter: den er faktisk hakket lettere å påføre!

Makeupartist Ragnhild Margrethe Andersen digger trenden. Å legge eyeliner under øyet i stedet for over, åpner opp blikket.

- Jeg syns Reverse Eyeliner er en kreativ måte å få samme illusjon som Cateye-liner lager. Illusjonen er større og lengre øyne, og når du legger lineren under øyet får du i tillegg mer plass på øyelokket - som får de til å se enda større ut, forteller hun til KK.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

- «Normal makeup» blir dratt til nye høyder

Som så mye annet, ser det ut til at koronapandemien har hatt en finger med i spillet når det gjelder også denne trenden. Du kjenner kanskje på det selv, at det er lettere, mer naturlig og mer fristende å gjøre en innsats når det kommer til utseende nå som samfunnet har åpnet opp igjen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer